Κύπελλο: Μεγάλη πρόκριση Πανσερραϊκού - Σοκ για τον Παναιτωλικό

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2022

Μία θέση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Πανσερραϊκός που κατάφερε να νικήσει τη Παναχαϊκή μέσα από παράταση με 5-2. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 2-2 αλλά το επιπλέον ημίωρο ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα των Σερρών. Ο Πανσερραϊκός κυριάρχησε στην παράταση και με το 5-2 «σφράγισε» το εισιτήριο της πρόκρισης.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε η Καλλιθέα αφήνοντας εκτός τη Βέροια. Η αθηναϊκή ομάδα επικράτησε 1-0 και πέρασε στους «16» αφήνοντας εκτός διοργάνωσης της «Βασίλισσα του Βορρά». Το παιχνίδι κρίθηκε από ένα γκολ του Ομάρ Σαντάνα Καμπρέρα στο 44ο λεπτό.

Ακόμη, την παρουσία στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και μάλιστα με ανατροπή, εξασφάλισε ο Λεβαδειακός. Η ΑΕΛ μπήκε ιδανικά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με ένα εντυπωσιακό γκολ του Πεντρόσο στο 7' όμως ο Λεβαδειακός γύρισε το ματς. Ισοφάρισε με τον Νίκα 20 λεπτά αργότερα και προηγήθηκαν στο 44' με γκολ του Σκβάρκα. Η κατάσταση δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος και ο Λεβαδειακός πέρασε στην επόμενη φάση.

Ο Αλμωπός Αριδαίας το πάλεψε αλλά τελικά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα από τη Λαμία με 0-2. Ένα πολύ ωραίο φάουλ του Προβιδάκης άνοιξε το σκορ στο 26' ενώ ο Μαρμεντίνι διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 60'.

Ακόμη, η Καλαμάτα έχοντας πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Ταΐρη που έκανε δύο αποκρούσεις στη διαδικασία των πέναλτι, επικράτησε με 4-3 του Παναιτωλικού μετά από ένα συναρπαστικό ματς που έληξε 2-2 σε κανονική διάρκεια και παράταση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.