«Κύπελλο, μόνο εμείς» έλεγαν οι παίκτες στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ

Metrosport Team19 Απριλίου 2022

Ρεπορταζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Οκτώ ή εννέα παιχνίδια στην καλύτερη περίπτωση θα κληθούν να δώσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ έως το τέλος της σεζόν, μέσα σε χρονικό διάστημα ενός μήνα. Οκτώ εάν αποκλειστούν από τον τελικό και εννέα εφόσον προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης, επί του Ολυμπιακού στις 21 Μαϊου.

Πρακτικά οι παίκτες του Δικεφάλου καλούνται να ανταποκριθούν σε συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις, σε ένα μόλις μήνα. Το Κύπελλο, αποτελεί τον μεγάλο στόχο. Το είπε, όσο πιο ξεκάθαρα μπορούσε ο Λουτσέσκου μετά την ήττα από τον Άρη, σε ένα παιχνίδι στο οποίο άλλαξε την ενδεκάδα του κατά τα 7/11.

 Ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει ένα “μαξιλάρι” για την δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα που οδηγεί στην Ευρώπη, δυστυχώς όμως δεν πίστεψε ή δεν πάλεψε όσο έπρεπε για την διεκδίκηση της πρώτης θέσεως. Γιατί το στραπάτσο του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, συνδυάστηκε από την ήττα από τον Άρη στο Βικελίδης. Αν προσθέσουμε και την απώλεια βαθμών των ερυθρολεύκων στα Ιωάννινα, γίνεται αντιληπτό, πως χάθηκε η ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να μειώσει την διαφορά.

Πρακτικά αυτό που μένει είναι η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Μέσα στα αποδυτήρια, οι παίκτες έλεγαν πως θα παρουσιαστούν μεταμορφωμένοι το βράδυ της Πέμπτης εναντίον του Ολυμπιακού: “Κύπελλο μόνο εμείς”, έλεγαν καθώς πιστεύουν πως μπορούν να ρίξουν στο...καναβάτσο, τον αντίπαλό τους, από το πρώτο παιχνίδι. 

Ο δεύτερος αγώνας, αναμένεται να γίνει την Τετάρτη του Πάσχα ή το αργότερο την Πέμπτη του Πάσχα, αν και η πρώτη ημέρα που αναφέραμε, θεωρείται η επικρατέστερη. Ο Λουτσέσκου από την πλευρά του, έχει επιδοθεί σε μία προσπάθεια αλλαγής του κλίματος. Οι τέσσερις συνεχόμενες ήττες, ανεξάρτητα εάν οι δύο προέρχονται από την Μαρσέϊγ, προκαλούν ένα προβληματισμό. Ο οποίος, για να εξαλειφθεί, θα πρέπει η ομάδα να βγάλει αντίδραση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.