Κύπελλο Ελλάδος: Με το ένα πόδι στους «8», με το άλλο στο... χωράφι η Λαμία!

Metrosport Team02 Δεκεμβρίου 2021

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος έκανε η Λαμία με αντίπαλο τον Ιωνικό, του  οποίου επικράτησε με 2-0 σε ένα γήπεδο...χωράφι!

Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και θέλησε να δείξει πως «θέλει» το παιχνίδι και ότι δεν περνάει σε δεύτερη μοίρα ο θεσμός, κάτι που φάνηκε σε πρώτη φάση στο 24ο λεπτό, όταν ο Βύντρα σέντραρε, Τσούκαλος ήταν στο σωστό σημείο και έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου. Η Λαμία δεν έριξε τον ρυθμό, κράτησε κατοχή ωστόσο στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της.

Στο δεύτερο 45λεπτό , οι γηπεδούχοι μπήκαν εκ νέου με διάθεση να σκοράρουν και να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στον ερχόμενο αντίπαλο του ΠΑΟΚ, κάτι που έγινε 7 λεπτά αργότερα με τον Γκόλεμιτς να κάνει μία πολύ ωραία ενέργεια και να βρίσκει τον Ρόμανιτς που βρέθηκε στην πλάτη του Βαφέα και σκόραρε το δεύτερο γκολ της αναμέτρησης, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Λαμία: Σαράνοφ, Νούνιες (55' Βλαχομήτρος), Βύντρα, Γκέντσογλου, Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Ελευθεριάδης (66' Προβυδάκης), Ρόμανιτς (55' Μπεχαράνο), Σαραμαντάς, Τιρόνε (81' Μαζουλουξής), Τσούκαλος (55' Βλαχομήτρος).

Ιωνικός: Αναγνωστόπουλος, Τσιριγώτης, Βαφέας (80' Λένις), Σάντσες, Ματσούκας, Βαλεριάνος, Κάνιας, Πογκοσιάν (64' Ντάλσιο), Γκοτσούλιας (64' Κιάκος), Μανάλης, Καμπράλ (80' Αοσμαν).
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.