Κύπελλο Ελλάδος: Με θριαμβευτικό τρόπο η Αναγέννηση Καρδίτσας στους «8»

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2021

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε με το ευρύ 5-0 του Αγίου Νικολάου και σε συνδυασμό με την εκτός έδρας νίκη με 0-1 του πρώτου παιχνιδιού, πήρε το εισιτήριο για τις οκτώ (8) καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδος.

Εύκολο ήταν το απόγευμα για τους Καρδιτσιώτες, αφού διέλυσαν με 5-0 την Κρητική ομάδα και έγιναν ο πρώτος σύλλογος από την Super League 2 που συνεχίζει στις υποχρεώσεις του Κυπέλλου.

Η μισή δουλεία είχε γίνει από το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Αναγέννηση να δείχνει την ανωτερότητας της από την αρχή και να παίρνει το διπλό με 0-1 μέσα στην Κρήτη. Να υπενθυμίσουμε, ότι ο Άγιος Νικόλαος είναι ομάδα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Το σκορ άνοιξε ο Πολίτης με το κερδισμένο πέναλτι του Στέφανου Αθανασιάδη μόλις στο 18΄λεπτό, ενώ στη συνέχεια ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ χρίστηκε σκόρερ, σημειώνοντας το 2-0.

Στο 62' ο Πλέγας ανέβασε τον πήχη του σκορ στο 3-0 με τον Κοτσώνη έξι λεπτά μετά να βάζει και 4ο γκολ. Το τελικό 5-0 «έγραψε» ο Πλέγας δύο λεπτά αργότερα με τον μεσοεπιθετικό της Καρδίτσας να αποβάλλεται αμέσως μετά λόγω διαπληκτισμού με τον Κίτο του Αγίου Νικολάου. 


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.