Εκόνγκ: «Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά μην τα παρατάτε»

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2024

Η Νιγηρία, που έχει σηκώσει τρεις φορές ως τώρα το τρόπαιο της διοργάνωσης, δεν αξιοποίησε τον τίτλο του «φαβορί» και έχασε δύο βαθμούς από την Ισημερινή Γουινέα. Μεταξύ άλλων, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, που αγωνίζεται με την φανέλα της Εθνικής Νιγηρίας, σχολίασε αυτή την ισοπαλία.

Με το... αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Αφρικής η Νιγηρία, αφού έμεινε στο 1-1 με την Ισημερινή Γουινέα. Μάλιστα, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Τροστ Εκόνγκ, έκανε δηλώσεις στον απόηχο της πρεμιέρας του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στους φιλάθλους που στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας του.

«Θέλω απλώς να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη στους φιλάθλους που ήρθαν εκεί. Φυσικά, είμαστε απογοητευμένοι, αισθανόμαστε το ίδιο όπως εσείς, θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά νομίζω ότι πρέπει να δούμε τα θετικά. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και μια άλλη μέρα θα είχαμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Θα έχουμε πολύ κίνητρο την Πέμπτη. Μην τα παρατάτε», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Γουίλιαμ Τροστ Έκονγκ μετά την ισοπαλία απέναντι στην Ισημερινή Γουινέα.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.