Διαφώνησαν Κυπαρίσσης και Κούτσης για το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ

Metrosport Team21 Απριλίου 2021

Οι Θωμάς Κυπαρίσσης και Γιώργος Κούτσης, συμπαίκτες στον Άρη, μίλησαν στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ενθυμούμενοι την εποχή που μοιράζονταν το ίδιο δωμάτιο στις αποστολές των «κίτρινων», τα γκολ που σημείωσαν στο 4-0 της 1ης Νοεμβρίου 2000 και έδωσαν τις εκτιμήσεις τους για το αποψινό ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ και τη 2η θέση.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Για τη συνύπαρξή τους στον Άρη:

Γ.Κ.: «Ήμασταν μαζί στο δωμάτιο. Τα σπίτια μας ήταν απέναντι. Κρατήσαμε και κρατάμε σχέσεις. Είναι μεγαλείο ψυχής ο Θωμάς Κυπαρίσσης».

Θ.Κ.: «Είχαμε καλή χημεία. Μαλώναμε με τον Γιώργο στο τάβλι. Ομηρικές μάχες. Εκεί δεν υπήρχε ήττα. Ο χαμένος είχε πρόβλημα!».

Για το 4-0 επί του ΠΑΟΚ:

Θ.Κ.: «Έχουμε σκοράρει και οι δύο σ’ εκείνο το ντέρμπι. Ήταν Τετάρτη βράδυ με φοβερή ατμόσφαιρα. Τα θυμόμαστε όλα, δεν πέρασαν τόσα χρόνια. Ήταν δυνατές αναμνήσεις που μένουν στο πέρασμα του χρόνου. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος στα πρώτα 20-25 λεπτά. Πέτυχα το πρώτο γκολ από πάσα του Ναγκόλι, θυμάμαι τον Τετράτζε και τον Τοχούρογλου στη φάση. Μετά είδαμε άλλο ματς. Κάναμε 2-0 πριν το ημίχρονο, το 3-0 με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και σκόραρε και ο Κολτσίδας στο ματς. Είναι ντέρμπι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες και ένα τέτοιο μεγάλο σκορ είναι κάτι περισσότερο από τους 3 βαθμούς. Είναι και το γόητρο».

Γ.Κ.: «Καλά τα λέει ο Θωμάς. Πέραν όλων των άλλων ένα 4-0 αποτυπώνεται και σαν ιστορικό γεγονός. Μια βαριά ήττα φέρεις την ευθύνη που κουβαλάει κάθε ομάδα που τη γνωρίζει. Καταγράφεται στην ιστορία θετικά ή αρνητικά».

Για το αποψινό ντέρμπι στο «Κλ. Βικελίδης»:

Γ.Κ.: «Το σήμερα είναι πολύ διαφορετικό. Ο Άρης μετά από πολλά χρόνια διεκδικεί τη 2η θέση. Με αυτό το ηχηρό «παρών» που έδωσε ποδοσφαιρικά, δίνει μια άλλη δυναμική στο Πρωτάθλημα. Ήταν μια έκπληξη, κανείς δεν περίμενε τον Άρη στη 2η θέση. Δίκαια είναι εκεί. Τα ντέρμπι τα κερδίζουν οι ποδοσφαιριστές κυρίως. Αυτοί θα καθορίσουν το αποτέλεσμα. Όποια ομάδα είναι πιο συγκεντρωμένη, δείξει ότι θέλει πιο πολύ το ματς και πάρει τις μονομαχίες θα κερδίσει. Και οι δύο ομάδες, χωρίς αυτό να αποτελεί διπλωματική απάντηση, έχουν τη δίψα. Οι μεν για να πλησιάσουν και να βγουν πρώτη ομάδα της πόλης και ο Άρης που πάει για 2 αποτελέσματα, να κρατήσει έστω τη διαφορά».

Θ.Κ.: «Θεωρώ ότι το Χ θα βόλευε περισσότερο τον Άρη απ’ ότι τον ΠΑΟΚ. Έχει πολύ δρόμο και αρκετά ματς. Και οι δύο το θέλουν το ίδιο. Υπάρχει η ιδιαιτερότητα λόγω της πανδημίας, οι έδρες δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχει πίεση από κόσμο σε παίκτες, αντιπάλους, διαιτητές. Γι’ αυτό και είδαμε αποτελέσματα που θα ήταν εκπλήξεις. Ισοπαλία προβλέπω».

Γ.Κ.: «Εγώ βλέπω να κερδίζει ο ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.