Κυπαρίσσης: «Στοιχεία από το ισπανικό ποδόσφαιρο ο Άρης, δεν είχε τίποτα ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team02 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Θωμάς Κυπαρίσσης.

Ο παλαίμαχος επιθετικός μίλησε για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των Ελληνικών ομάδων, τα στοιχεία που βγάζει ο Άρης στο παιχνίδι του, την εικόνα του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού αλλά και τη Λάρισα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Οι αποκλεισμοί Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ δεν ότι καλύτερο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ ο Άρης προκρίθηκε με εμφατικό σκορ. Ο ΠΑΟΚ και πέρσι άργησε να βρει τα πατήματα του αλλά στη συνέχεια βρήκε τον δρόμο του, ενώ ο Ολυμπιακός πέραν από τις οπαδικές προτιμήσεις του καθένα, θα ήταν καλό για την Ελλάδα να περάσει».

Για να συμπληρώσει: «Αν δεν είσαι στο γήπεδο να βλέπεις τις προπονήσεις, τις οδηγίες, τις ομιλίες του προπονητή, δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη. Έκρινε ο κύριος Λουτσέσκου που ξέρει την ομάδα και επέλεξε, αλλά αυτό που είδα εγώ είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε τίποτα, δεν έκανε τελικές. Ο Ολυμπιακός ενώ είχε δείξει ότι μπορεί να ανατρέψει καταστάσεις, τα παράτησε μετά από το 0-2. Υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν τον σταρ και παίρνουν πρωταθλήματα».

Για τον Άρη: «Είμαι λίγο επιφυλακτικός αναφορικά με την δυναμική του αντιπάλου, αλλά συνεχίζει με τον ίδιο προπονητή που ξέρει πως μυρίζει το Χαριλάου. Ο Άρης μου βγάζει πολλά στοιχεία που βλέπουμε στο ισπανικό ποδόσφαιρο, συνδυαστικό παιχνίδι, κίνηση στον χώρο, κάθετο ποδόσφαιρο. Είναι πράγματα που έχει φέρει από την Ισπανία ο Μπούργος, αλλά αυτό πρέπει να το δούμε και στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι. Μου άρεσε πολύ η ομάδα με βάθος στο ρόστερ».

Για τον ίδιο, ανέφερε: «Ετοιμάζω ένα sports cafe στην Κατερίνη, αλλά αν προκύψει κάτι που να αξίζει τον κόπο και δεν μιλάω μόνο για οικονομικό κομμάτι, θα ήθελα να ασχοληθώ».

Ενώ για τη Λάρισα, σημείωσε: «Είναι η αλλαγή σελίδας μετά την διοίκηση του κ. Κούγια, με τον κ. Νταβέλη να είναι εκεί. Βγάζει μία υγεία η ομάδα και την έχει στελεχώσει την με νέα άτομα, γιατί οι μεγάλες ομάδες ξεκινούν από τη διοίκηση και μετά είναι οι παίκτες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.