Κυπαρίσσης: «Ο Χαριστέας θα πετύχει στον Άρη»

Metrosport Team15 Αυγούστου 2020

Ήταν ένας από τους πιο σταθερούς σκόρερ του ελληνικού ποδοσφαίρου με πολύ επιτυχημένο πέρασμα από τον Άρη, την Ξάνθη αλλά κι άλλες ομάδες. Ο Θωμάς Κυπαρίσσης μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη σέντρα».

Αναφερόμενος στην παρουσία του Άγγελου Χαριστέα στον Άρη, είπε: «Ο Άγγελος ήταν μικρός όταν ήμουν στον Άρη αλλά φαινόταν τι εξέλιξη θα είχε. Συγκρατημένος χαρακτήρας και δεν με εξέπληξε η μετέπειτα πορεία του αφού ήταν δουλευταράς και άξια έφτασε εκεί όπου έφτασε. Όλη αυτή η διαδρομή τον βοηθάει και στο πόστο στο οποίο βρίσκεται τώρα. Είναι μεγάλη η ευθύνη σε αυτό γιατί διακινούνται πολλά χρήματα. Θεωρώ ότι θα πετύχει γιατί δουλεύει. Πρέπει να ασχολείται με πολλά πράγματα όπως τα αποδυτήρια γιατί και οι χαρακτήρες των παικτών είναι σημαντικό κομμάτι της επιλογής τους. Είναι σε ευαίσθητο πόστο με μεγάλη ευθύνη αλλά θα βοηθήσει τον Άρη».

Μιλώντας για την Ξάνθη, είπε: «Είναι μία ομάδα που βρίσκεται σε ευαίσθητη περιοχή. Μακάρι η διαδικασία αγοράς της από τον κ.Πάππας να προχωρήσει. Είναι ευχής έργον να εμφανίζονται υγιείς επιχειρηματίες στο ποδόσφαιρο. Δεν θα πρέπει να είμαστε όμως βιαστικοί γιατί θέλουμε γρήγορα αποτελέσματα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.