Κυπαρίσσης και Πάπριτσα αναλύουν το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας

Metrosport Team04 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκαν οι Θωμάς Κυπαρίσσης και Ράντε Πάπριτσα και έκαναν τη δική τους εκτίμηση για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη στο γήπεδο της Τούμπας.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Κυπαρίσσης, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: «Ο Γκρέι είναι καλύτερος του Νιρέν, είναι πιο πλήρης επιθετικός και πιστεύω θα έχει συνέχεια στο σκοράρισμα και θα έχει καλό απολογισμό στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Έχει κολλήσει με τον Άρη και έχει όλο το πακέτο για να τελειώσει πολύ καλά τη χρονιά. Για τις χαμένες ευκαιρίες του στη Λιβαδειά όλα τα γκολ χάνονται κι όλα μπαίνουν. Αυτό είναι νόμος. Το έχουν πει άλλωστε κολοσσοί του ποδοσφαίρου. 

Όσον αφορά για το σημερινό ντέρμπι ξεκινάει κατά πόσο ψυχωμένος και δυνατός θα είσαι. Και οι δύο ομάδες είναι ποιοτικές. Ο Άρης θα πρέπει να προσέξει τον Ίνγκασον γιατί προωθείται αρκετά στις στημένες φάσεις και μάλιστα βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει. Πάνω από 40% μπαίνουν γκολ παγκοσμίως από στημένες φάσεις. Επαναλαμβάνω η δύναμη και ψυχή που θα βγάλουν οι παίκτες, αλλά και η προσωπικότητα κάποιων ποδοσφαιριστών κρίνει ένα ματς και πόσο μάλλον ένα ντέρμπι. Είχα παίξει σε ένα από τα τελευταία παιχνίδια στην Τούμπα όπου υπήρχε κόσμος και των δύο ομάδων στο γήπεδο. Είναι τραγικό και είμαστε άξιοι της μοίρας μας που βλέπουμε ντέρμπι εδώ και χρόνια μόνο με την παρουσία φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας. Για το σημερινό ματς πιστεύω θα κερδίσει το ποδόσφαιρο και θα λήξει ισόπαλο 1-1».

«Έχει προβάδισμα ο ΠΑΟΚ λόγω έδρας»

Από την πλευρά του ο Ράντε Πάπριτσα είπε: «Έστω και 2-1, απλά να κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Έχει το προβάδισμα ο ΠΑΟΚ, παίζει στην Τούμπα. Στα ντέρμπι δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος. Οι μεγάλες ομάδες όπου και να παίζουν είναι το ίδιο και πρέπει να κερδίσει τον Άρη για να αυξήσει τη μεταξύ τους διαφορά. Πρέπει να τα δώσουν όλα. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα. Δεν υποτιμάω τον Άρη, είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει ένα προβάδισμα λόγω της έδρας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.