Κυνηγάει το «μπαμ» για την επίθεση

Γιώργος Στράντζαλης23 Ιανουαρίου 2022

Η μεγαλύτερη ανάγκη του ρόστερ, όπως αποδείχθηκε και στο σημερινό αγώνα με τη Λαμία, είναι η παρουσία ενός επιθετικού ο οποίος θα έχει συχνή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και με την προσδοκία ότι η ικανότητα του θα μπορέσει να λύσει (επιτέλους) το μόνιμο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον Αρη. Το εύκολο γκολ.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει άμεσα τη μεταγραφή του φορ και προς αυτή την κατεύθυνση τα τελευταία 24ώρα κάνει προσωπικές επαφές με υποψήφιους “στόχους”.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεχωρίσει μία πολύ καλή περίπτωση επιθετικού με τον οποίο και διαπραγματεύεται, προκειμένου να βρει κοινό σημείο επαφής το συντομότερο δυνατό για να ολοκληρωθεί το deal.

 Αν συμβεί αυτό, τότε η μεταγραφή του θα προκαλέσει αίσθηση καθώς ο ποδοσφαιριστής διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, υπήρξε διεθνής με τη χώρα του και τις τελευταίες εβδομάδες κυκλοφορεί… ελεύθερος στην αγορά. Ασφαλώς η περίπτωσή του είναι δύσκολη, αφού εμπλέκονται κι άλλοι μνηστήρες, ωστόσο ο Καρυπίδης είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει το “μπαμ” για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.