Κύμα συμπαράστασης οπαδών του Αρη στον Κουέστα!

Πέτρος Χαριζακλής05 Μαρτίου 2021

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα λαθών. Τις περισσότερες φορές για να γίνει μπει ένα γκολ, πρέπει κάποιος ποδοσφαιριστής να κάνει ένα λάθος. Αυτά όμως που φαίνονται περισσότερο είναι τα λάθη των τερματοφυλάκων. Λάθη που κάνουν και οι μεγαλύτεροι τερματοφύλακες του κόσμου

Ενα τέτοιο τραγικό λάθος έκανε την Πέμπτη (4/3) ο Χουλιάν Κουέστα στο Αρης-Ολυμπιακός για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και στοίχισε στους «κιτρινόμαυρους» την πρόκριση στα ημιτελικά. Ο Ισπανός τερματοφύλακας βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση, με τους συμπαίκτες του να δείχνουν πως τον στηρίζουν. Οι οπαδοί του Αρη; Οι περισσότεροι παραδέχονται το λάθος που έκανε αλλά εξηγούν πως δεν έφταιγε μόνο ο ίδιος αλλά και οι αμυντικοί του που δεν τον ειδοποίησαν. 

Στην τελευταία ανάρτηση του Ισπανού τερματοφύλακα στο Instagram, πολλοί «κιτρινόμαυροι» οπαδοί έσπευσαν να σχολιάσουν και να στηρίξουν δημόσια τον έμπειρο κίπερ του Αρη.




Αρκετοί του γράφουν να μείνει δυνατός, άλλοι να μην τα παρατήσει και πως η ποιότητά του δεν μπορεί να κριθεί από ένα λάθος. Αλλοι οπαδοί του Αρη εστιάζουν πως το λάθος ήταν σοβαρό αλλά δεν μπορεί να γυρίσει ο χρόνος πίσω και όλοι πρέπει να συγκεντρωθούν στη συνέχεια της χρονιάς.





Αν μη τι άλλο, εξαιρετική κίνηση από τους οπαδούς του Αρη που δείχνουν πως με ένα λάθος δεν μπορούμε να αναθεματίζουμε έναν ποδοσφαιριστή-κάτι που συμβαίνει συχνά στην Ελλάδα-καθώς δεν μπορεί από μόνο του να κρίνει την πορεία του στον εκάστοτε σύλλογο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.