Κυλώνης: Ξεμπουκώνουν Γαλλία και Εμπαπέ

Θανάσης Κυλώνης28 Ιουνίου 2021

Μέχρι στιγμής, στα νοκ άουτ ματς της φάσης των «16» του EURO, τα δύο μεγαλύτερα βάσει απόδοσης φαβορί, Ιταλία και Ολλανδία, δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ. Οι Ιταλοί λίγο έλειψε να μείνουν εκτός από τους Αυστριακούς, ενώ χθες οι Ολλανδοί αποκλείστηκαν από τους Τσέχους.

Σήμερα, το Νο1 φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία, αντιμετωπίζει στο Βουκουρέστι την Ελβετία και λογικά θα είναι περισσότερο ψυλλιασμένη. Περιμένω ένα «ξύπνημα» των Γάλλων και του Εμπαπέ, ο άσος του 1.65 μαζί με over 1,5 πάει στο 2.00+, ενώ ο άσος της Παρί που ακόμα δεν έχει ανοίξει λογαριασμό στο τουρνουά, πληρώνει μέχρι και 2.85 για anytime scorer. 

Οι Ελβετοί δεν είναι κακή ομάδα, αλλά βρίσκονται τουλάχιστον ένα σκαλί πιο κάτω, όπως φάνηκε και στο 3-0 με το οποίο ηττήθηκαν από την Ιταλία στον όμιλο, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι ποτέ δεν έχουν προκριθεί σε νοκ άουτ ματς μεγάλης διοργάνωσης.

Στο Κροατία-Ισπανία, πλασματικό το 1.65 στο διπλό, οι μπουκ μάλλον επηρεάστηκαν από το 5-0 επί της Σλοβακίας, όμως οι Σλοβάκοι δεν είναι… Κροάτες. Ο Μόντριτς «ξύπνησε» την κατάλληλη στιγμή και αν δεν έλειπε ο Πέρισιτς λόγω κορονοϊού, θα ήμουν ακόμα πιο ζεστός για να πάω στην κόντρα του φαβορί. 

Οι Ισπανοί είναι πολύ φλύαροι και αν σπαταλήσουν και πάλι τις ευκαιρίες τους, θα το πληρώσουν. Υπερβολικό το 7.00+ στον άσο όταν η Κροατία είναι η φιναλίστ του τελευταίου Μουντιάλ, δεν υπάρχει πλέον και ο παράγοντας έδρα για τους Ισπανούς αφού παίζουν στην Κοπεγχάγη. Κρατάω το g/g στο 2.15.

ΔΥΑΔΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
ΚΡΟΑΤΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ G/G
ΓΑΛΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ 1 & Over 1,5

ΣΚΟΡΕΡ

Anytime scorer Εμπαπέ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.