Κυλώνης: «Βροχή» τα γκολ στην Πόλη

Θανάσης Κυλώνης13 Νοεμβρίου 2021

Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, η προκριματική φάση των ομίλων στην Ευρώπη θα έχει ολοκληρωθεί και θα ξέρουμε ποιες ομάδες θα έχουν προκριθεί απευθείας στο Μουντιάλ του Κατάρ και ποιες θα έχουν πάει στα μπαράζ του Μαρτίου. Στις υπόλοιπες ζώνες της FIFA, έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι το φινάλε…

Στην Αφρική, όπου μόνο οι 1οι των ομίλων περνάνε στην επόμενη προκριματική φάση, Ακτή Ελεφαντοστού και Καμερούν διεκδικούν την πρωτιά, με τους Ιβοριανούς να έχουν έναν βαθμό περισσότερο και κατά ένα γκολ καλύτερο συντελεστή τερμάτων. 

Οι Καμερουνέζοι παίζουν νωρίς σήμερα το μεσημέρι στο Μαλάουι και αν φέρουν Χ, τότε θα υπάρχει πιθανότητα ισοβαθμίας με την Ακτή, εφόσον την κερδίσουν εντός έδρας τελευταία αγωνιστική. Με Χ στο Μαλάουι-Καμερούν, τότε στο βραδινό ματς της Ακτής με την ουραγό Μοζαμβίκη, μια ευρεία νίκη των Ιβοριανών έτσι ώστε να βελτιώσουν την διαφορά τερμάτων θα είναι πολύ πιθανή. Ούτως ή άλλως η διαφορά δυναμικής είναι μεγάλη στο ζευγάρι, ο άσος του 1.20 μαζί με over πάει στο 2.10.

Το Ισημερινή Γουϊνέα-Τυνησία είναι ντέρμπι κορυφής σε άλλο όμιλο της Αφρικής. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται μόνο νίκη για να ελπίζουν ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής, οι Τυνήσιοι κλειδώνουν από σήμερα την 1η θέση και την πρόκριση ακόμα και με ισοπαλία. Υπό αυτό το πρίσμα, το Χ στο 3.50 αξίζει το ρίσκο του.

Στην Ευρώπη, το πρόγραμμα σήμερα έχει πάρα πολλά καυτά φαβορί, σε αδιάφορες αποδόσεις. Προτιμώ να κυνηγήσω μια πολύ μεγάλη νίκη των Τούρκων κόντρα στο Γιβραλτάρ. Με 0-0-8 και 3-34 γκολ, φαντάζει ιδανικός αντίπαλος για να βελτιώσουν οι γείτονές μας το συντελεστή τερμάτων τους έναντι των Νορβηγών, με τους οποίους ενδέχεται να ισοβαθμήσουν στο κυνήγι της 2ης θέσης του ομίλου.

 Οι Τούρκοι έχουν κατά 5 γκολ χειρότερο συντελεστή τερμάτων από τους Σκανδιναβούς, οι οποίοι την ίδια ώρα θα υποδέχονται τη Λετονία, χωρίς τον τραυματία Χάαλαντ. Στο 2.30+ το over 5,5, εύρος τερμάτων που εμφανίστηκε σε πολλά παιχνίδια των Τούρκων στα προκριματικά και σε αρκετά ζευγάρια της Πέμπτης ανάλογης διαφοράς επιπέδου (Ρωσία-Κύπρος 6-0, Μάλτα-Κροατία 1-7, Γερμανία-Λιχτενστάιν 9-0).

Καλή τύχη στις επιλογές σας, τα λέμε και ραδιοφωνικά σήμερα, 16:00-19:00 στο Metropolis 95,5…

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
ΙΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΟΥΪΝΕΑ – ΤΥΝΗΣΙΑ Χ
ΤΟΥΡΚΙΑ – ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ Over 5,5
ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ – ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ 1 & Over

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.