Κυλώνης: Βρετανική υπόθεση

Θανάσης Κυλώνης07 Ιουνίου 2021

Κυλώνης: Βρετανική υπόθεση

 H ανάλυση των ομίλων του EURO συνεχίζεται με το 4 ο γκρουπ σήμερα, όπου το βρετανικό στοιχείο είναι έντονο με την παρουσία Αγγλων και Σκωτσέζων, αλλά και την φιλοξενία των αγώνων του σε Λονδίνο και Γλασκώβη.

 Οι μπουκ δίνουν Νο2 φαβορί (7.00) του EURO την Αγγλία, ίσως λόγω του ότι θα δώσει και τα 3 παιχνίδια στο «Γουέμπλεϊ», όπου γίνονται και οι ημιτελικοί/τελικός.

 Αν τερματίσει πάντως 1 η στον όμιλο, στους «16» συναντά Γαλλία, Γερμανία ή Πορτογαλία. Δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη τους Αγγλους, έχουν πολύ ταλέντο, αλλά αρκετά άπειρο ρόστερ σε μεγάλη διοργάνωση και μέτριο προπονητή, τον Σάουθγκεϊτ. 

Κρατάω μόνο το 1.90 του αρχηγού Κέιν για πρώτος σκόρερ ομάδας, έκανε εξαιρετική σεζόν με την Τότεναμ (33 γκολ – 17 ασίστ), εκτελεί και τα πέναλτι. Από τις δυνατές επιλογές μακροχρόνιων στοιχημάτων σε σκόρερ.

 Η Κροατία μπορεί να έφτασε μέχρι τον τελικό του προηγούμενου Μουντιάλ, αλλά κι αυτή δεν πείθει πλέον. Ράκιτιτς και Μάντζουκιτς αποσύρθηκαν, ο Μόντριτς μεγάλωσε και έκανε μέτρια σεζόν με τη Ρεάλ, το μόνο που αξίζει στο 5.50 είναι ο Αντρέι Κράμαριτς για πρώτος της σκόρερ. 20 γκολ φέτος με τη Χόφενχαϊμ!

 Η Τσεχία έφτασε αισίως τις 7 σερί παρουσίες σε EURO, αλλά δεν έχει πλέον κανέναν ηγέτη επιπέδου Πομπόρσκι, Νέντβεντ, Μπάρος και Κόλερ. Αρχισκόρερ της στα προκριματικά ήταν ο Σικ της Λεβερκούζεν, 3.50 πληρώνει για πρώτος της σκόρερ και στα τελικά. Ισως πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Κρμέντσικ του ΠΑΟΚ.

 Ελκυστικό το 2.15 στην παρθενική πρόκριση της Σκωτίας από όμιλο, καθώς παίζει τα 2/3 παιχνίδια στο «Χάμπντεν Παρκ» της Γλασκώβης. Σκληροτράχηλη ομάδα, απέκλεισε στα πλέι οφ Ισραήλ και Σερβία. Ολοι οι παίκτες της αγωνίζονται στο Νησί, μάλλον ήρθε η ώρα της να παίξε για πρώτη φορά στα νοκ άουτ. Θυμίζω ότι προκρίνονται στους «16» και οι 4 καλύτεροι 3 οι .

 ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ 4 ου ΟΜΙΛΟΥ

Κέιν - Πρώτος σκόρερ Αγγλίας @ 1.90

 Σκωτία – Πρόκριση στους «16» @ 2.15

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.