Κυλώνης: Βολικότατα Χ σε σούπερ τιμές

Θανάσης Κυλώνης08 Μαΐου 2021

Μάθαμε τα ζευγάρια των δύο ευρωπαϊκών τελικών μεσοβδόμαδα και μέχρι τα τέλη του Μάη, όταν και θα διεξαχθούν, στρέφουμε αποκλειστικά το βλέμμα μας στις εγχώριες διοργανώσεις όπου οδεύουμε στο φινάλε τους.

Στη Γαλλία, η μάχη στην κορυφή καλά κρατεί, τόσο για τον τίτλο όσο και για την 3η και τελευταία θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λυών ξαναμπήκε στο κόλπο με την επική ανατροπή (2-3) που έκανε στο Μονακό με παίκτη λιγότερο, πιθανός ο άσος της και το over σήμερα με τη Λοριάν, διόλου απίθανο να συνεισφέρει στο σκοράρισμα και η φιλοξενούμενη, που για ομάδα ουράς βρίσκει πολύ εύκολα δίχτυα. Στο 1.80+ το combo. Παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στη μάχη της παραμονής, το σημερινό Ναντ-Μπορντό, το «ντέρμπι του Ατλαντικού» όπως το λένε οι Γάλλοι. Με νίκη των «καναρινιών» μπαίνουν στην… πρίζα αρκετές ομάδες, δεν το ακουμπάω.

Στη Β’ Γαλλίας έχουμε την προτελευταία αγωνιστική απόψε, σημεία μονόπλευρου βαθμολογικού κινήτρου με απόδοση άνω του 2.00, τα διπλά των Παρί, Νιόρ, Χάβρης και ο άσος της Ροντέζ. Χλωμό να βγουν όλα, στη Γαλλία πολύ σπάνια γίνονται χάρες. Βολικότατο Χ που αξίζει το ρίσκο του κοντά στο 4.00, το Τρουά-Δουνκέρκη. Η πρωτοπόρος χρειάζεται έναν ακόμα βαθμό για να οριστικοποιήσει και μαθηματικά την επιστροφή της στη Ligue 1 και να «κλειδώσει» ουσιαστικά τον τίτλο, η Δουνκέρκη που παίζει με την ισχυρή Τουλούζ τελευταία αγωνιστική, με έναν πόντο θα έρθει ακόμα πιο κοντά στον στόχο της παραμονής.

Στην Ιταλία, βολικότατο και καλοπληρωμένο (3.20) Χ το Ουντινέζε-Μπολόνια. Ισόβαθμες και ισοδύναμες, με έναν ακόμα πόντο σφραγίζουν οριστικά την παραμονή τους και πάνε πολύ πιο άνετες στις 3 τελευταίες αγωνιστικές, όπου το πρόγραμμά τους δεν είναι και το ευκολότερο.

Στην Ισπανία, έχουμε δύο ντέρμπι κορυφής αυτό το ΣΚ που θα κρίνουν τον τίτλο. Στο σημερινό Μπαρσελόνα-Ατλέτικο, οι Καταλανοί χρειάζονται μόνο νίκη για να βρεθούν στην 1η θέση για πρώτη φορά φέτος, οι πρωτοπόροι Μαδριλένοι βολεύονται και με την ισοπαλία, με τον Σιμεόνε να μην έχει κερδίσει ποτέ ως προπονητής στο «Καμπ Νόου»! Αμφότερες έχουν μεγάλα θέματα στην άμυνα, κρατάω το g/g του 1.80 και φεύγω.

Στην Τουρκία, σημείο μονόπλευρου κινήτρου ο άσος της Καϊσέρισπορ στο 2.20. Καίγεται για νίκη αφού στις δυο τελευταίες αγωνιστικές παίζει με τη Μπασακσεχίρ και τη Φενέρ, έρχεται από θετικά αποτελέσματα και πετυχαίνει την Γκαζιαντέπ αδιάφορη και ντεφορμέ.

Στα Βέλγιο, τέλος, καλοπληρωμένα για τα δεδομένα του πρωταθλήματος και τα στατιστικά των ομάδων, τα g/g και over στο Αντερλεχτ-Αντβέρπ. Η ομάδα των Βρυξελλών είναι στα καλύτερά της, η Αντβέρπ έχει ξεκάθαρη τάση για σκορ-μαμούθ φέτος, πριν από έναν μήνα στην Αμβέρσα η Αντερλεχτ κέρδισε 1-4.

ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3 

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ Χ 

ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ 1 

ΤΡΟΥΑ – ΝΤΑΝΚΕΡΚ Χ

ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΓΚΟΛ 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ G/G 

ΛΥΩΝ – ΛΟΡΙΑΝ 1 & Over 

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΑΝΤΒΕΡΠ G/G & Ove

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.