Κυλώνης: Under στη Βουδαπέστη, Over στο Μόναχο

Θανάσης Κυλώνης15 Ιουνίου 2021

Σήμερα ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική των ομίλων του EURO 2020 με το «γκρουπ του θανάτου», όπου συμμετέχουν η κάτοχος του τροπαίου Πορτογαλία, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία, η σταθερή αξία που λέγεται Γερμανία και η Ουγγαρία.

Το πρόγραμμα σήμερα ξεκινά στις 19:00 από τη Βουδαπέστη, όπου η Ουγγαρία μπροστά σε 61.000 (!) οπαδούς της ως επί το πλείστον, αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Ευρώπης του Φερνάντο Σάντος. Ξεκάθαρο φαβορί η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος κάνει ρεκόρ σήμερα φτάνοντας τις 5 συμμετοχές σε EURO, απέναντι στον… φτωχό συγγενή του ομίλου. Η Ουγγαρία ποντάρει πολλά στον παράγοντα έδρα, αβαντάζ που θα έχει και το Σάββατο όταν θα φιλοξενήσει τη Γαλλία, αφού σαν ομάδα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, ειδικά χωρίς το next big thing του μαγυάρικου ποδοσφαίρου, τον τραυματία Σομποσλάι. Δεν έχει κερδίσει ποτέ την Πορτογαλία, θυμίζω πάντως ότι στο EURO 2016, το οποίο κατέκτησαν οι Πορτογάλοι, τους είχε υποχρεώσει σε ισοπαλία 3-3, με τον Κριστιάνο να διαμορφώνει το τελικό σκορ με 2 του γκολ. Χαμηλό σκορ βλέπω, διπλό βλέπω, κάτι σε 0-2. Κρατάω το 2 & Under 3,5 στο 2.00, αξίζει το ρίσκο και στο Χ ημίχρονο/2 τελικό (4.00), αφού μέχρι στιγμής έχουμε πολλά ισόπαλα ημίχρονα.

Το πρώτο ντέρμπι της διοργάνωσης γίνεται στις 22:00 στο Μόναχο, Γερμανία-Γαλλία ή Γαλλία-Γερμανία αν θέλετε, καθώς τυπικά γηπεδούχοι είναι οι Γάλλοι. Δεδομένη η ανωτερότητα του ρόστερ τους, ελκυστικό το 2.75 στη νίκη τους, αλλά η Γερμανία απαιτεί σεβασμό, ειδικά απ’ την στιγμή που παίζει εντός έδρας. Δεν θα πάω σε σημείο, πιο safe επιλογή τα γκολ, τα οποία πληρώνουν καλά για την ποιότητα που έχουν μεσοεπιθετικά και οι δύο ομάδες. Κάτι σε 2-1, 1-2 ή 2-2 βλέπω, το τελευταίο είναι και το μοναδικό από τα πολύ συνηθισμένα σκορ, που δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στα πρώτα 10 ματς. 15.00 πληρώνει!

ΔΥΑΔΑ

ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 2 & Under 3,5

ΓΑΛΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ G/G & Over 2,5

FUN BETS ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ X ημίχρονο/2 τελικό

ΓΑΛΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ 2-2 ακριβές σκορ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.