Κυλώνης: Το ποντάρεις κι ας το χάσεις…

Θανάσης Κυλώνης11 Σεπτεμβρίου 2021

Τα πρωταθλήματα σε όλη την Ευρώπη ξεκινάνε και πάλι μετά την διακοπή για προκριματικά του Μουντιάλ, με την Εθνική μας ομάδα να παίρνει μια πανάξια νίκη την Τετάρτη κόντρα στη Σουηδία, βουλώνοντας… στόματα. Και το δικό μου, αφού στην εφημερίδα είχα προτείνει το g/g και την ημέρα του αγώνα άλλαξα την πρόβλεψή μου ποντάροντας στο διπλό. Ας πρόσεχα. Με τις Εθνικές ομάδες θα ασχοληθούμε ξανά τον Οκτώβρη, μέχρι τότε η δράση θα είναι ασταμάτητη με εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις…

Στη Γαλλία, δεν υπάρχει αξία ούτε στον άσο ούτε στο over της Παρί σήμερα. Δεν θα έχει Μέσι, Νεϊμάρ, Ντι Μαρία, Σέρχιο Ράμος, οι Εμπαπέ, Ικάρντι και Κιμπεμπέ δύσκολα θα βγάλουν 90’, πάνω από 10 παίκτες έλειπαν με τις Εθνικές τους δεξιά κι αριστερά, ενώ ακολουθεί και η πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μπριζ. Η νεοφώτιστη Κλερμόν είναι η ευχάριστη έκπληξη μέχρι τώρα, παραμένει αήττητη σκοράροντας 2+ γκολ σε όλα της τα παιχνίδια, αλλά η απουσία του αρχισκόρερ της Μπαγιό μού χάλασε τις σκέψεις για κόντρα και g/g.

Tο ντέρμπι του νότου, Μονακό-Μαρσέιγ, παραδοσιακά δίνει πολύ μεγάλα σκορ. Η Μαρσέιγ του Σαμπάολι μάλιστα, μετρά ήδη 3/3 over & g/g (το ντέρμπι με τη Νις θα ξαναπαιχτεί από την αρχή σε ουδέτερο). Και εδώ, όμως, το ρεπορτάζ είναι αρνητικό για τα γκολ, καθώς ο MVP της Μαρσέιγ, Παγέτ, τέθηκε νοκ άουτ, την στιγμή που ούτε ο Μίλικ είναι έτοιμος.

Ένα μόνο σημείο από Γαλλία κράτησα, την πρώτη φετινή νίκη τη Ντιζόν κόντρα στην ελλιπή Μπαστιά, που μακριά από την Κορσική χάνει δυναμική. Πέρυσι τις χώριζαν 2 κατηγορίες, η Ντιζόν άλλαξε προπονητή και αναμένεται να στρώσει μετά την διακοπή. Εξι ματς χωρίς νίκη είναι πολλά για μια ομάδα που έχει ρόστερ σχεδόν επιπέδου Ligue 1 και το 2.45 στον άσο αξίζει.

Εκτός Γαλλίας, ελκυστικότατο το 2.20 στο διπλό της Μπάγερν στην αποδυναμωμένη Λειψία, η οποία πούλησε τους Νάγκελζμαν, Ζάμπιτσερ και Ουπαμεκανό στους Βαυαρούς. Και φάνηκε ήδη από τις πρώτες αγωνιστικές ότι έπεσε επίπεδο. Απόδοση 2.00+ στην παρέα του Λεβαντόφσκι σε γερμανικό παιχνίδι, την ποντάρεις κι ας την χάσεις…

ΔΥΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
ΛΕΙΨΙΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ 2
ΝΤΙΖΟΝ – ΜΠΑΣΤΙΑ 1

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.