Κυλώνης: Το παίζεις κι ας το χάσεις

Θανάσης Κυλώνης20 Οκτωβρίου 2021

Η 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ άνοιξε χθες, με ματσάρες και πολλά γκολ. Σήμερα προσφέρεται το δεύτερο πιάτο, ενώ αύριο σειρά παίρνουν Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ…

Ξεκινώντας από τα απογευματινά παιχνίδια (πού κατάντησε κοτζάμ Μπαρσελόνα, να παίζει Τσάμπιονς Λιγκ, εντός έδρας ματς, στις 19:45….), ο άσος της Ζάλτσμπουργκ στο 2.05 είναι επιλογή. Ομάδα με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο εδώ και χρόνια η μόνιμη πρωταθλήτρια Αυστρίας, κέρδισε τη Λιλ, ενώ κατά… λάθος δεν κέρδισε και στη Σεβίλλη, όπου έχασε 2 πέναλτι! Η Βόλφσμπουργκ δεν έχει σταθερή παρουσία στην Ευρώπη, κάνει ξεκάθαρα κοιλιά το τελευταίο διάστημα και δεν θα έχει 3 βασικότατους παίκτες της.

Το σημείο της ημέρας είναι η Γιουβέντους, ανεξαρτήτως αν βγει ή όχι το διπλό της. Σε τέτοια απόδοση (από 2.35 μέχρι και 2.57), κόντρα σε υποδεέστερο μέγεθος, δεν τη βρίσκεις συχνά. Εχει και σούπερ παράδοση κόντρα σε Ρώσους (7-1-0), «κολλάει» και το timing, αφού πήρε μπρος για τα καλά φτάνοντας τις 5 σερί νίκες με το 1-0 επί της Ρόμα, ενώ επιστρέφει και ο Μοράτα (ο Ντιμπάλα παραμένει έξω). Είναι και η Ζενίτ ντεφορμέ, με 2 σερί ήττες στη Ρωσία. Το παίζεις κι ας το χάσεις.

Προς αποφυγήν το 1.75 της Γιουνάιτεντ. Η Αταλάντα βρήκε τα πατήματά της και έχει αποκτήσει ευρωπαϊκές εμπειρίες τα τελευταία χρόνια, η Γιουνάιτεντ προβληματίζει σταθερά με τις εμφανίσεις της στο «Ολντ Τράφορντ», όπου κέρδισε από σπόντα τη Βιγιαρεάλ. Εσπασε και το εκτός έδρας σερί της το Σάββατο με το 4-2 στο Λέστερ, ο Σόλσκιερ είναι ξεκάθαρο πλέον ότι βρίσκεται υπ’ ατμόν. Αν δεν είχαν δυνατές απουσίες μεσοαμυντικά οι Ιταλοί, θα πήγαινα στην κόντρα. Ματς που λογικά θα δώσει γκολ εκατέρωθεν, αλλά το g/g πληρώνει μόλις 1.50+.

Αντιθέτως, καλοπληρωμένο g/g (1.90+) έχουμε στο Λιλ-Σεβίλλη, με τος Γάλλους να έχουν την επιστροφή των δύο καλύτερων φορ τους, Γιλμάζ και Ντέιβιντ, η απουσία των οποίων στην Κλερμόν κόστισε. Η Σεβίλλη σπάνια μένει «άσφαιρη», ματς που έχει μπόλικο 1-1, για όσους τζογάρουν σε σκοράκια.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1
ΖΕΝΙΤ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2
ΛΙΛ – ΣΕΒΙΛΛΗ G/G

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.