Κυλώνης: Τα «πέτρινα χρόνια» της Μπάρτσα

Θανάσης Κυλώνης14 Σεπτεμβρίου 2021

Το ελληνικό πρωτάθλημα άργησε αλλά ξεκίνησε, άνοιξαν χθες και τα σχολεία, έρχεται απόψε και η πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ για να βάλει και τυπικά τη νέα σεζόν - σχολική και ποδοσφαιρική - σε πλήρη εξέλιξη…

Το… τέντωμα του σεντονιού θα ξεκινήσει το απόγευμα σε δύο γήπεδα, σε Βέρνη και Σεβίλλη. Στο Γιουνγκ Μπόις-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουμε ξεκάθαρη διαφορά επιπέδου, αλλά σημείο του 1.45 στο Τσάμπιονς Λιγκ ΔΕΝ παίζεται. Η επιστροφή του του Κριστιάνο Ρονάλντο ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο την ομάδα του Σόλκσιερ, αγωνιστικά και ψυχολογικά, σήμερα μάλιστα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα καταρρίψει ένα ακόμα ρεκόρ, αυτό του ρέκορντμαν συμμετοχών στη διοργάνωση, Ικερ Κασίγιας. Πολύ πιθανό να το συνδυάσει με ένα ακόμα γκολ και το 1.75 στο anytime του για τα δικά του νούμερα δεν είναι κακό. Ειδικά όταν λείπουν Καβάνι και Ράσφορντ, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει περισσότερες τελικές προσπάθειες. Η Γιουνγκ Μπόις σκοράρει πάντως με χαρακτηριστική ευκολία, συνεπώς το διπλό μαζί με over (2.00) ή με g/g (3.00) αποκτά ενδιαφέρον.

Την ίδια ώρα, έχουμε το Σεβίλλη-Ζάλτσμπουργκ. Εδώ δεν υπάρχει τόσο ξεκάθαρη διαφορά επιπέδου κατ’ εμέ. Η Σεβίλλη έχει να παίξει 3 εβδομάδες και κόντρα στη μόνιμη πρωταθλήτρια Αυστρίας που μετρά μόνο νίκες φέτος, δεν έχει καμία αξία ο άσος της στο 1.75. Κρατάω το g/g στο 1.80.

Στο μεγάλο ματς της βραδιάς, ξενίζει κάπως το να δίνεται φαβορί του 2.10 η Μπάγερν στο «Καμπ Νόου», αλλά με τα δεδομένα που έχουμε πλέον, δεν είναι και εντελώς πλασματικό. Ο Λεβαντόφσκι συνεχίζει «καυτός», οι Βαυαροί είναι κατ’ εμέ η πιο σταθερή αξία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, την στιγμή που η Μπαρσελόνα διανύει τα δικά της «πέτρινα χρόνια». Είχε φανεί ότι έκλεισε ο κύκλος της με τη συντριβή 8-2 από τη Μπάγερν πριν από 13 μήνες στο φάιναλ-8 της Λισαβόνας και η φυγή των Μέσι, Γκριζμάν μετά απ’ αυτή του Σουάρες, το επισημοποιεί και με… τζίφρα πλέον. Σήμερα μάλιστα θα παίξει με επίθεση ανάγκης, αφού Ντεμπελέ, Ανσού Φάτι, Μπρειθγουέιτ και Αγουέρο είναι τραυματίες. Δεν δέχομαι πάντως να ποντάρω το διπλό σε χαμηλότερη απόδοση απ’ ότι το Σάββατο στη Λειψία, γι’ αυτό και πάω στο διπλό μαζί με g/g (3.25).

Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς, δίκαιο φαβορί άνευ αξίας η Τσέλσι με τη Ζενίτ, χαμηλό το διπλό της ντεφορμέ και ελλιπούς Γιουβέντους στο Μάλμε, πρώτο σημείο το Χ στα παιχνίδια Λιλ-Βόλφσμπουγκ, Βιγιαρεάλ-Αταλάντα και Ντιναμό Κιέβου-Μπενφίκα. Κρατάτε ό,τι σάς κάνει κλικ και καλή μας τύχη…

 ΔΥΑΔΑ

 ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ Κριστιάνο anytime scorer

 ΣΕΒΙΛΛΗ – ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ G/G

 ΜΟΝΑ

 ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 2&G/G

 ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ 2&G/G

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.