Κυλώνης: Σημεία κινήτρου και timing

Θανάσης Κυλώνης01 Μαΐου 2021

Χορτάσαμε μπάλα μεσοβδόμαδα με τους πρώτους ημιτελικούς σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, εξαιρετικά τα πήγε και η στήλη, ειδικά τη Μ.Πέμπτη, με την δυάδα των g/g στο Γιουρόπα Λιγκ και το 2-1 σκορ της Βιγιαρεάλ.

Οι ευρωπαϊκές ρεβάνς ακολουθούν άμεσα την ερχόμενη εβδομάδα και οι ομάδες που εμπλέκονται σ’ αυτές, έχουν σίγουρα αυξημένη κούραση και το μυαλό τους εκεί. Η Παρί θα κληθεί να ανατρέψει την Τρίτη στο Μάντσεστερ το 1-2 με το οποίο ηττήθηκε από την Σίτι στο πρώτο ματς, αλλά δεν την παίρνει να χαλαρώσει στο πρωτάθλημα, αφού εξακολουθεί να βλέπει την πλάτη της Λιλ. Και με αντίπαλο σήμερα την ελλιπή Λανς, σκέψεις για κόντρα δεν κάνω. Καυτό φαβορί και η Λιλ κόντρα στην αδιάφορη Νις, θα είναι κρίμα να πάνε στράφι τα πρόσφατα διπλά τίτλου σε Παρίσι και Λυών, καυτό φαβορί και η πρωτοπόρος της Ligue 2, Τρουά, στην υποβιβασμένη Σατορού. Χαμηλά μεν, πιθανότατα δε, όπως και το g/g & over στο κυριακάτικο Μονακό-Λυών, όπου και οι δύο θέλουν μόνο νίκη, είτε για τον τίτλο είτε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ζευγάρι με παράδοση στα μεγάλα σκορ και φορμαρισμένους επιθετικούς αμφότερες, οξύμωρο στατιστικό τα 12 σερί no goal των Μονεγάσκων.

Στην Αγγλία, καλός άσος στο 2.10 η Εβερτον, που με το διπλό στην Αρσεναλ μπήκε ακόμα πιο δυνατά στο κόλπο της Ευρώπης. Σήμερα υποδέχεται την Αστον Βίλα που και ντεφορμέ είναι, και ελλιπής, και δεν έχει κάποιον ξεκάθαρο βαθμολογικό στόχο. Από τις «ευρωπαίες», θα κοντράρω την Αρσεναλ που παίζει στην ιδιαίτερα ανεβασμένη Νιούκαστλ (3.60), η οποία ακόμα δεν έχει ξενοιάσει με την παραμονή παρά τα πρόσφατα σπουδαία αποτελέσματα. Οι «κανονιέρηδες» έχουν μείνει εκτός στόχων στο πρωτάθλημα και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η πρόκριση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Αρτέτα να προφυλάσσει σίγουρα πολλούς βασικούς ενόψει της ρεβάνς με τη Βιγιαρεάλ, όπου θα κληθεί να ανατρέψει το 2-1 της Ισπανίας.

Μιας και μιλάμε για Ισπανία, αουτσάιντερ που αξίζουν στήριξης βάσει timing, η ανεβασμένη Αλαβές (3.20) στην καταδικασμένη πλέον Εϊμπαρ, αλλά και η Χετάφε (4.00+) που πετυχαίνει τη Βιγιαρεάλ ανάμεσα στους ημιτελικούς με την Αρσεναλ.

Στην Ιταλία, μοναδικό σημείο που έχει αξία στο 3.50+, το διπλό της Σπέτσια στην αδιάφορη και ντεφορμέ Βερόνα. Ο προπονητής της, Βιντσέντζο Ιταλιάνο, έπαιξε για πάνω από μια δεκαετία στην Ελλάς όντας και αρχηγός της, δεν αποκλείεται να δούμε κάνα… δωράκι εδώ.

Καλή τύχη στις επιλογές σας, καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση…

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ

ΕΪΜΠΑΡ – ΑΛΑΒΕΣ 2 DNB
ΒΕΡΟΝΑ – ΣΠΕΤΣΙΑ 2 DNB
ΕΒΕΡΤΟΝ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 1

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΑΡΣΕΝΑΛ 1 DNB
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΧΕΤΑΦΕ Χ2
ΜΟΝΑΚΟ – ΛΥΩΝ G/G & Over

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.