Κυλώνης: Ρίσκο στην Αγγλία

Θανάσης Κυλώνης25 Σεπτεμβρίου 2021

Γεμάτο το μεσοβδόμαδο που αφήσαμε πίσω μας, γεμάτο με ευρωπαϊκές διοργανώσεις κι αυτό που έρχεται, γεμάτο και το ΣΚ που διανύουμε, με μεγάλα ματς και ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, έχουμε Τσέλσι-Σίτι νωρίς σήμερα το μεσημέρι, το ζευγάρι του περσινού τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Οξύμωρο το στατιστικό που λέει ότι δεν έχει προκύψει καμία ισοπαλία στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις τους, νομοτελειακά πλησιάζει η ώρα που θα κάτσει η μπίλια στη μέση. Στο 3.50 το Χ.

Επιλογή ρίσκου και η ουραγός Νόριτς που ψάχνει ακόμα τους πρώτους της βαθμούς, έχει όμως λογική. Κάνει κοιλιά η Εβερτον, δεν θα έχει τους δύο καλύτερους επιθετικούς της Ριτσάρλισον, Κάλβερτ-Λιούιν, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η κακή εντός έδρας παράδοση που έχει με τις πρωταθλήτριες της Τσάμπιονσιπ. Στο 5.00+ το διπλό, σηκώνει και κάλυψη.

Στην Ισπανία, ξεκάθαρο φαβορί η Ατλέτικο, παρόλο που δεν έχει πιάσει ακόμα υψηλά στάνταρ απόδοσης. Αποτελεσματική εκτός έδρας, κέρδισε με σκορ 1-2 σε Θέλτα, Εσπανιόλ και Χετάφε, δύσκολα θα δεχτεί γκολ σήμερα και από την ουραγό Αλαβές, που μετρά 5/5 ήττες με 1 μόλις γκολ στο ενεργητικό της. Ο Σιμεόνε θα κοιτάξει να πάρει μια επαγγελματική νίκη ενόψει Μίλαν, κρατάω το διπλό με under 3,5 στο 2.00.

Την ίδια ώρα περίπου παίζει και η Μίλαν στην Ιταλία, με στόχο άλλη μια νίκη που θα την κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία. Ο Ζιρού επιστρέφει στην επίθεση, η Σπέτσια σκοράρει εύκολα, το έκανε δις και στο ματς με τη Γιουβέντους μεσοβδόμαδα, χωρίς να αποφύγει πάντως την ήττα. Επιλογή το διπλό των «ροσονέρι» μαζί με over ή g/g.

Πολλά γκολ θα δούμε λογικά και στο Ιντερ-Αταλάντα. Οι πρωταθλητές μετράνε 5/5 over 3,5 στο φετινό πρωτάθλημα δεχόμενοι γκολ στα 4 εξ αυτών, η ομάδα του Μπέργκαμο άρχισε να ανεβαίνει σιγά-σιγά, πολύ πιθανό το g/g & over.

Combo κρατάω και από τη Γαλλία, τον άσο της Λυών με g/g στο 2.60+. Είναι σταθερά σε άνοδο, αλλά πίσω έχει θέματα και η Λοριάν το έχει το γκολ.

Καλή τύχη στις επιλογές σας, τα λέμε και ραδιοφωνικά, 4-7 στο «Φαβορί & Αουτσάιντερ»…

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΤΣΕΛΣΙ – ΣΙΤΙ Χ

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΝΟΡΙΤΣ Χ2
ΑΛΑΒΕΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ 2 & Under 3,5
ΣΠΕΤΣΙΑ – ΜΙΛΑΝ 2 & Over 2,5
ΙΝΤΕΡ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ G/G & Over
ΛΥΩΝ – ΛΟΡΙΑΝ 1 & G/G

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.