Κυλώνης: Πρώτο κύπελλο για τη Χάμαρμπι

Θανάσης Κυλώνης30 Μαΐου 2021

Μπορεί να πέσαμε έξω στην πρόβλεψή μας, αλλά απονεμήθηκε δικαιοσύνη στον χθεσινό τελικό του «Ντραγκάο», με την Τσέλσι του Τούχελ να κερδίζει 3η σερί φορά μέσα σε 1,5 μήνα την Σίτι του Γκουαρδιόλα και να κατακτά πανάξια το 2ο Τσάμπιονς Λιγκ της ιστορίας της.

Το σημερινό πρόγραμμα έχει πολλά φαβορί σε τιμές που δεν με συγκινούν, το μόνο που κράτησα είναι ο άσος της Χάμαρμπι (2.35) στον τελικό του κυπέλλου Σουηδίας κόντρα στην Χέκεν. Σημαντικό πλεονέκτημα για την ομάδα της Στοκχόλμης, μεγαλομέτοχος της οποίας είναι ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς (!), το ότι ο τελικός θα γίνει στο γήπεδό της. Καλύτερη και η πορεία της στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα, μετά από 8 αγωνιστικές είναι 8η, η ομάδα του Γκέτεμποργκ ουραγός. Το timing φαντάζει ιδανικό για να πανηγυρίσει η Χάμαρμπι το πρώτο κύπελλο της ιστορίας της.

Και μια-δυο «πινελιές» από τώρα για αύριο Δευτέρα, που ξεκινά η τελική φάση του Euro U21 σε Σλοβενία και Ουγγαρία. Ξεκάθαρο και καλοπληρωμένο φαβορί (1.70+) στους προημιτελικούς, η κάτοχος του τροπαίου Ισπανία απέναντι στην πρωτάρα Κροατία του Ιγκορ Μπίσκαν. Οι Ισπανοί έχουν στην αποστολή τους παίκτες που πρωταγωνιστούν σε ομάδες της Πριμέρα και του εξωτερικού, παρέμειναν αήττητοι σε όλη την προκριματική φάση δεχόμενοι μόλις ένα γκολ σε 11 συνολικά παιχνίδια, μαζί με over 1,5 ο άσος ανεβαίνει στο 2.10.

ΚΥΡΙΑΚΗ
ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΧΕΚΕΝ 1

ΔΕΥΤΕΡΑ
(U21) ΙΣΠΑΝΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ 1 & Over 1,5

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.