Κυλώνης: Πρώτο γκολ για Μάλμε και… Μπάγερν

Θανάσης Κυλώνης02 Νοεμβρίου 2021

Καλό μήνα καταρχάς. Υστερα από ένα τριήμερο στο κρεβάτι λόγω Covid, σήμερα είμαι σαφώς καλύτερα, απύρετος κι αρνητικός. Αυτός ήταν κι ο λόγος που δεν τα είπαμε ούτε εδώ ούτε ραδιοφωνικά το ΣΚ. Από σήμερα επιστρέφουμε σε φουλ ρυθμούς, με την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Πρώτη στάση στο Μάλμε-Τσέλσι, όπου θα κυνηγήσω το παρθενικό γκολ των Σουηδών στη φετινή διοργάνωση, ποντάροντας στο g/g του 2.40. Ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης δεν διατηρούν πλέον, αλλά μπροστά στο κοινό τους και κόντρα σε μια ελλιπή Τσέλσι, σεφτέ στα γκολ μπορούν να κάνουν. Με το ίδιο πάνω-κάτω σκεπτικό, θα κυνηγήσω και το πρώτο γκολ στο παθητικό της Μπάγερν. 

Την τελευταία εβδομάδα η εστία του Νόιερ παραβιάστηκε 7 φορές συνολικά από Γκλάντμπαχ και Ουνιόν, άρα άτρωτη αμυντικά δεν είναι. Με τη Μπενφίκα έχει σούπερ παράδοση, 0-4 την κέρδισε στη Λισσαβόνα πριν από 2 εβδομάδες, και με νέα νίκη σήμερα επί των Πορτογάλων σφραγίζει την πρόκριση στους «16». Κρατάω τον άσο μαζί με g/g στο 2.40, ελπίζοντας να σπάσει η… παρθενιά της εστίας του Νόιερ. 

Απ’ τα υπόλοιπα ματς, κρατάω το πολύ πιθανό g/g & over στο Βιγιαρεάλ-Γιουνγκ Μπόις. Δυο ομάδες που αρέσκονται στα γεμάτα σκορ, όπως συνέβη και στην Ελβετία, όπου οι Ισπανοί κέρδισαν 1-4. 

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΜΑΛΜΕ – ΤΣΕΛΣΙ G/G

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ 1 & G/G

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ Over & G/G

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.