Κυλώνης: Ποιότητα και ισχυρό κίνητρο

Θανάσης Κυλώνης22 Απριλίου 2021

Στην Ιταλία, η Ιντερ πολύ δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα και το ενδιαφέρον στην κορυφή εστιάζεται στο ποιες ομάδες θα την ακολουθήσουν στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο, τι κι αν γίνει, η Αταλάντα φαντάζει πολύ πιθανό να παίζει και του χρόνου στην κορυφαία διοργάνωση της UEFA, αφού ισχυροποίησε την θέση της στην πρώτη 4άδα με το 1-0 επί της Γιούβε. Απόψε παίζει στη Ρόμα, η οποία χάνοντας 3-1 από την Τορίνο την Κυριακή, έχασε και τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος. Το μόνο που την καίει πλέον είναι οι ημιτελικοί του Γιουρόπα Λιγκ με τη Γιουνάιτεντ, ο πρώτος την άλλη βδομάδα στο Μάντσεστερ. Πιθανό το διπλό των «μπεργκαμάσκι», δεν θα μπορούσε να πληρώνει πολύ παραπάνω από 2.00, μαζί με γκολ ανεβαίνει η απόδοση.

Στην Ισπανία, φαντάζει πιθανό πλέον ο τίτλος να κριθεί στο Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο που θα γίνει στις 8/5 στο «Καμπ Νόου». Η πρωτοπόρος Ατλέτικο έστω και χωρίς Σουάρες, Φέλιξ συνέτριψε την Εϊμπαρ με 5-0 την Κυριακή, σαρωτική ήταν και η Μπάρσα στον σαββατιάτικο τελικό κυπέλλου με τη Μπιλμπάο, αμφότερες έχουν βατά εντός έδρας παιχνίδια σήμερα. Η Ουέσκα περιμένω να προβάλει μεγαλύτερη αντίσταση στην ομάδα του Σιμεόνε απ’ ό,τι η ουραγός, κρατάω το 1+under 3,5 της Ατλέτικο και το 1+over της Μπάρσα με την Χετάφε, αφού ο Μέσι και οι συμπαίκτες του είναι σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Κοντά στο 1.75 πληρώνουν και τα δύο combo.

ΤΡΙΑΔΑ

ΡΟΜΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2

ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΟΥΕΣΚΑ 1 & Under 3,5

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΧΕΤΑΦΕ 1 & Over


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.