Κυλώνης: Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα…

Θανάσης Κυλώνης14 Νοεμβρίου 2021

Μεγάλο το ενδιαφέρον σήμερα στα προκριματικά του Μουντιάλ στην Ευρώπη, με τρεις «τελικούς» όπου παίζεται το απευθείας εισιτήριο για το Κατάρ.

Στο Κροατία-Ρωσία που γίνεται νωρίς στο Σπλιτ, η παρέα του Μόντριτς θέλει μόνο νίκη για να κλέψει την πρωτιά από τους Ρώσους, που ταξίδεψαν με αρκετές απουσίες. Θεωρώ τους Κροάτες ποιοτικότερη ομάδα, αλλά το 1.70 στον άσο δεν αξίζει. Επιλογή ρίσκου, που έχει λογική όμως, το Χ ημίχρονο/1 τελικό στο 4.50, αφού κανένας δεν θα πάρει ρίσκα από την αρχή.

Στο Ισπανία-Σουηδία, οι Ιβηρες ακόμα και με Χ πλέον προκρίνονται στο Μουντιάλ, στέλνοντας στα μπαράζ την παρέα του Ζλάταν. Ανάλογα βαθμολογικά δεδομένα έχουμε και στο Πορτογαλία-Σερβία, αφού η ομάδα του Σάντος κρατά την 1η θέση ακόμα και με ισοπαλία, έχοντας καλύτερο συντελεστή τερμάτων από την ισόβαθμη Σερβία. Κι επειδή ως γνωστόν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, το 4.50+ του Χ τόσο στο ματς της Σεβίλλης όσο και στη Λισσαβόνα, αξίζει το ρίσκο του.

Και κλείνω με μια επιλογή από το πρωτάθλημα Βραζιλίας. Στο Σαπεκοένσε-Ζουβεντούδε, έχουμε μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά πλέον, οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για την σωτηρία τους. Η Σαπεκοένσε πάντως είναι «ζημιάρα» στο γήπεδό της, το τελευταίο διάστημα απέσπασε 2-2 από τη Φλαμένγκο κι από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μινέιρο, μετρώντας 8 g/g στα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Η Ζουβεντούδε έρχεται από 8 διαδοχικά g/g μακριά από το γήπεδό της. Μ’ αυτά τα στατιστικά, το g/g στο 2.00+ παίζεται χωρίς τύψεις.

Καλή τύχη στις επιλογές σας, τα λέμε και ραδιοφωνικά το μεσημέρι (14:00-17:00)…

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΚΡΟΑΤΙΑ – ΡΩΣΙΑ Χ ημίχρονο/1 τελικό
ΙΣΠΑΝΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ Χ
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ Χ
ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ G/G

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.