Κυλώνης: Λεπτές ισορροπίες, πιθανές παρατάσεις στο Champions League

Θανάσης Κυλώνης24 Αυγούστου 2021

Οι πρώτες ρεβάνς των πλέι οφ του Champions League διεξάγονται απόψε, και οι 3 γηπεδούχοι θέλουν οπωσδήποτε νίκη για να περάσουν στους ομίλους της διοργάνωσης.

Το δυσκολότερο θεωρητικά έργο το έχει η ομάδα που απέκλεισε τον Ολυμπιακό, η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Λουντογκόρετς, καθώς το 2-0 με το οποίο ηττήθηκε από τη Μάλμε του Τσόλακ στη Σουηδία, μάλλον την κολακεύει βάσει της εικόνας του αγώνα. Και με τον άσο σε τιμή φαβορί του 2.15, δεν βρίσκω καμία αξία να κυνηγήσω την ανατροπή.

Αντιθέτως, στα άλλα δύο αποψινά παιχνίδια δεν αποκλείω την ανατροπή και ενδεχομένως την παράταση. Είναι δεδομένο πως η απόφαση της UEFA να καταργήσει τον κανονισμό για τα εκτός έδρας, θα οδηγήσει από ‘δω και στο εξής σε πολλές παρατάσεις σε νοκ άουτ παιχνίδια, αφού δεν απαιτείται πλέον η επανάληψη του ίδιου σκορ με τον πρώτο αγώνα, αλλά η ίδια διαφορά τερμάτων. Το είδαμε ήδη να συμβαίνει στους προηγούμενους προκριματικούς γύρους, θα το δούμε πιθανότατα να συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις και αυτό το τριήμερο, όπου κρίνεται η είσοδος στους ομίλους.

Για παράδειγμα στο αποψινό Αϊντχόφεν-Μπενφίκα. Οι Ολλανδοί βρίσκονται σε φουλ φόρμα και θα έχουν την στήριξη του κοινού τους (sold out), το 2-1 της Μπενφίκα στη Λισαβόνα τους αδικεί βάσει της εικόνας τους στο β’ ημίχρονο, όπου έπεσαν πάνω στον… Βλαχοδήμο. Ο άσος κινείται στο 2.00+ και αποτελεί επιλογή, προσωπικά θα τζογάρω στη νίκη της PSV με 1 γκολ διαφορά, που οδηγεί σε παράταση. Μέχρι και 4.00 πληρώνει, το Χ με χάντικαπ 0:1 είναι.

Το ενδεχόμενο παράτασης «παίζει» δυνατά και στο Φερεντσβάρος-Γιουνγκ Μπόις. Οι Ούγγροι θα μπορούσαν ακόμα και να κερδίσουν στη Βέρνη, τελικά έχασαν 3-2. Και στη Βουδαπέστη το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, στα αρνητικά για τους Μαγυάρους η απουσία του σκόρερ τους Μπολί, που πέτυχε και τα 2 γκολ στο πρώτο ματς. Εδώ το Χ με χάντικαπ 0:1, η νίκη δηλαδή της Φερεντσβάρος με 1 γκολ διαφορά, πληρώνει μέχρι και 5.25.

Με μονό ισόποσο ποντάρισμα στις δύο παρατάσεις, μία να βγει θα δώσει κέρδος. Οποιος θέλει ρίχνει και κάτι ψιλά στη δυάδα, μπας και… Καλή τύχη!

ΜΟΝΑ

Νίκη PSV με 1 γκολ διαφορά (Χ με χάντικαπ 0:1) 4.00

Νίκη Φερεντσβάρος με 1 γκολ διαφορά (Χ με χάντικαπ 0:1) 5.25

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.