Κυλώνης: Λαθάκι στην Τουρκία

Θανάσης Κυλώνης19 Οκτωβρίου 2021

Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα, με το πρώτο… πιάτο της 3 ης αγωνιστικής των ομίλων. Δύο ματς το απόγευμα, στο πιο γκλαμουράτο εξ αυτών, η Σίτι παίζει στο Βέλγιο με την Κλαμπ Μπριζ, που ήταν εξαιρετική τόσο στο 1-1 της πρεμιέρας με την Παρί, όσο και 1-2 της Λειψίας . Σημείο του 10.00 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σ’ αυτό το επίπεδο, θυμηθείτε μόνο τί έπαθε η Ρεάλ από την πρωτάρα Σέριφ στη Μαδρίτη πριν από λίγες εβδομάδες. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για άσο, με τα γήπεδα πλέον να είναι κατάμεστα. 

Μού αρκεί το 2.00+ του g/g, οι πρωταθλητές Βελγίου πάντα σκοράρουν. Με σημείο θα ασχοληθώ στο Μπεσίκτας-Σπόρτινγκ, καθώς το σετ στα δικά μου μάτια έχει λαθάκι. Και οι δύο ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στον όμιλο, και οι δύο δεν έχουν τη δυναμική που είχαν πέρυσι όταν πήραν το πρωτάθλημα, άρα μιλάμε για μια σχετική ισορροπία, η οποία δεν φαίνεται στις αποδόσεις, με τον άσο στο 3.30. Οι Τούρκοι έχουν καλές επιστροφές σήμερα και καυτή έδρα, καλή-χρυσή η Σπόρτινγκ, αλλά δεν έχει τη φανέλα των Πόρτο και Μπενφίκα για να δίνεται σε τιμές φαβορί μέσα στην Τουρκία, όπου δεν έχει κερδίσει ποτέ. Από τα βραδινά παιχνίδια, ο άσος της Παρί με τη Λειψία είναι σε ανεκτή τιμή (1.55+) για όσους παίζουν αποδόσεις καυτών φαβορί. Η Παρί κέρδισε την Σίτι 2-0 με τον Μέσι να κάνει σεφτέ στα γκολ, στη Γαλλία κάνει περίπατο, την στιγμή που η Λειψία είναι πολύ ευάλωτη φέτος εκτός έδρας. 

Ο Μέσι επιστρέφει ξεκούραστος, απόντες παραμένουν οι Νεϊμάρ, Ντι Μαρία, Παρέδες, Ράμος. Κρατάω τον άσο μαζί με over στο 2.00, πολύ πιθανόν να ξαναβρεί δίχτυα ο Μέσι, που θα έχει τον Εμπαπέ δίπλα του. Θυμίζω ότι στο Μάντσεστερ η Λειψία έχασε 6-3. Τρία ιδιαίτερα αμφίρροπα παιχνίδια όπου το Χ είναι το πρώτο σημείο και πληρώνει καλά, είναι το Ατλέτικο-Λίβερπουλ, το Πόρτο-Μίλαν (με απουσίες οι Ιταλοί) και το Αγιαξ-Ντόρτμουντ. 

Οι Ολλανδοί έχουν να φέρουν ισοπαλία από τον Αύγουστο, η Μπορούσια από το… Μάρτιο, νομοτελειακά τα σερί τους πλησιάζουν στο φινάλε τους. Μπαίνουν χαλαρά σε ένα σύστημα 2-3 για όποιον δεν παίζει μονά, ακόμα και η δυάδα δίνει καλό κέρδος.

ΤΡΙΑΔΑ

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ 1 DNB

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΜΑΝ. ΣΙΤΙ G/G

ΠΑΡΙ – ΛΕΙΨΙΑ 1 & Over

ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Χ

ΠΟΡΤΟ – ΜΙΛΑΝ Χ

ΑΓΙΑΞ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ Χ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.