Κυλώνης: Κυνηγώντας σκορ παράτασης

Θανάσης Κυλώνης15 Απριλίου 2021

Στις αποψινές ρεβάνς του Γιουρόπα Λιγκ, μόνο η Γιουνάιτεντ βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα ημιτελικά, μετά το καθαρό 0-2 στην Γρανάδα. Στον χαμηλό άσο δεν θα πόνταρα πάντως, ομάδα που προκρίνεται ακόμα και με ήττα είτε δεν την ακουμπάς είτε την κοντράρεις.

Στα άλλα τρία ζευγάρια, όλα είναι ανοιχτά βάσει των σκορ στους πρώτους αγώνες και είναι πάγια τακτική μου να κυνηγάω την παράταση σε ρεβάνς που είναι αμφίρροπες και τα σκορ των πρώτων αγώνων νορμάλ.

Πιο πιθανό το σενάριο παράτασης στην Πράγα, αφού το 1-1 του Λονδίνου εύκολα επαναλαμβάνεται. Πλασματικό το 1.75+ στο διπλό της Αρσεναλ, η Σλάβια είναι αήττητη εδώ και 5 μήνες, δεν έχασε εντός έδρας ούτε από τη Ρέιντζερς (1-1), ούτε από τη Λέστερ (0-0), το 1-1 αγγίζει το 7.00.

Στο Ρόμα-Αγιαξ λογικά θα δούμε και πάλι γκολ. Ο «Αίαντας» δεν είναι ξεγραμμένος παρά το 1-2 του πρώτου αγώνα όπου είχε χαμένο πέναλτι για να κάνει το 2-0, έχει την ποιότητα-φανέλα για να κάνει την ανατροπή. Το g/g & over πληρώνει λίγο για τα γούστα μου, το 1-2 ξεπερνά το 10.00 και θα το ρισκάρω.

Ισόποσο μονό ποντάρισμα στα δυο ακριβή σκορ και κάτι ψιλά στη δυάδα, μπας και γίνει κάνα θαύμα….

ΑΚΡΙΒΗ ΣΚΟΡ (ΜΟΝΑ)

ΣΛΑΒΙΑ – ΑΡΣΕΝΑΛ 1-1 Α.Σ.

ΡΟΜΑ – ΑΓΙΑΞ 1-2 Α.Σ.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.