Κούραση, απουσίες και Ευρώπη

Θανάσης Κυλώνης13 Φεβρουαρίου 2021

Απ’ την ερχόμενη Τρίτη επιστρέφει στην ποδοσφαιρική μας ζωή το Τσάμπιονς Λιγκ με τα πρώτα παιχνίδια των «16», αλλά μέχρι τότε έχουμε μπροστά μας ένα γεμάτο Σ/Κ…

Ξεκινάω κλασικά από Γαλλία, όπου το under στο Παρί-Νις πληρώνει υπερβολικά (3.10+), αν σκεφτούμε την συμπαγή άμυνα των Παριζιάνων που σπάνια δέχεται γκολ, τις κομβικότατες απουσίες των τραυματιών Νεϊμάρ, Ντι Μαρία, την κούραση από το ματς κυπέλλου μεσοβδόμαδα (0-1 στην Καέν) και το παιχνίδι της Τρίτης με τη Μπαρσελόνα, που σίγουρα θα βρίσκεται περισσότερο στο μυαλό τους. Στα ματς των άλλων πρωτοπόρων, Λυών-Μονπελιέ, Μονακό-Λοριάν και Λιλ-Μπρεστ, δεν θα μου κάνει έκπληξη αν έχουμε πιο γεμάτα σκορ, καθώς και οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν πολύ εύκολα. Στο 2.60+ ανεβαίνει ο άσος της Λυών με g/g, στο 2.90+ της Μονακό, στο 3.80+ αυτός της Λιλ. Με νέο προπονητή και πάλι η Ναντ, ο Ντομενέκ δεν σταύρωσε νίκη και έφυγε πριν κλείσει 2 μήνες στον πάγκο, με τον Αντουάν Κομπουαρέ, «σημαία» της Ναντ στα 80’s και με πολυετή θητεία σε διάφορους γαλλικούς πάγκους να τον αντικαθιστά, με αποκλειστικό στόχο να κρατήσει τα «καναρίνια» στη Ligue 1. Θα κάνει το ντεμπούτο του στο γειτονικό ντέρμπι με την Ανζέ που έπαιζε Κύπελλο την Πέμπτη κόντρα στη Ρεν (προκρίθηκε με 2-1) και θα έχει κούραση. Ένα από τα αρκετά πιθανά Χ που έχει αυτή η αγωνιστική στη Γαλλία.

Στην Αγγλία, δύο μεγάλα παιχνίδια έχει η σημερινή μέρα, Λέστερ-Λίβερπουλ και Σίτι-Τότεναμ. Στον αγώνα του Μάντσεστερ το σετ αποδόσεων προκαλεί για κόντρα. Μπορεί το… τρένο του Γκουαρδιόλα να μετρά 15 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, όμως δεν είναι τέτοια η διαφορά δυναμικής για να πληρώνει 1.30 ο άσος και σχεδόν 10 το διπλό! Θυμίζω ότι η τελευταία ομάδα που κέρδισε την Σίτι, ήταν η Τότεναμ το Νοέμβρη (2-0). Καλοπληρωμένο και το g/g (2.00), με τον Κέιν να έχει επιστρέψει δριμύτερος απ’ τον τραυματισμό του. Από φαβορί, ελκυστικό το 1.90+ στον άσο της Εβερτον με τη Φούλαμ. Στα πάνω της η ομάδα του Αντσελότι, προφανώς οι μπουκ πιστεύουν ότι θα βγάλει κούραση από την παράταση της Πέμπτης στο 5-4 επί της Τότεναμ.

Στην Ιταλία, ικανοποιητικό το 2.00+ στο διπλό της Γιουβέντους. Ανεβασμένη μετά και την πρόκριση της Τρίτης στον τελικό του κυπέλλου, έχει επιστροφές βασικών και πετυχαίνει τη Νάπολι στα κάτω της, χωρίς Κουλιμπαλί, Μανωλά, Γκουλάμ, Μέρτενς, Χισάι, αλλά και πιο κουρασμένη αφού έπαιξε Τετάρτη στο Μπέργκαμο. Στήριγμα δείχνει το διπλό της πρωτοπόρου Μίλαν στη Σπέτσια, η οποία παίζει ανοιχτά με τους «μεγάλους» και σκοράρει. Στο 2.20 το διπλό με over.

Στην Ισπανία, η Ατλέτικο θέλει να ρεφάρει την γκέλα του εντός έδρας 2-2 με τη Θέλτα προκειμένου να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της. Ο Σουάρες σκοράρει ακατάπαυστα, η παράδοση των «ροχιμπλάνκος» στη Γρανάδα είναι εντυπωσιακή, οι γηπεδούχοι έχουν μαζεμένη κούραση από τα αλλεπάλληλα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ σε λίγες μέρες παίζουν ένα από τα σημαντικότερα ματς της ιστορίας τους, κόντρα στη Νάπολι για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Αποδεκτό στο 1.80 το διπλό, μαζί με over 1,5 πάει στο 2.40+.

ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΝΙΣ Under

ΛΥΩΝ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ 1 & G/G

ΜΟΝΑΚΟ – ΛΟΡΙΑΝ 1 & G/G

ΛΙΛ – ΜΠΡΕΣΤ 1 & G/G

ΤΕΤΡΑΔΑ ΦΑΒΟΡΙ

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ 2

ΝΑΠΟΛΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2

ΣΠΕΤΣΙΑ – ΜΙΛΑΝ 2 & Over

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΦΟΥΛΑΜ 1

ΜΟΝΟ «ΒΟΜΒΑ»

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΟΤΕΝΑΜ 2 DNB

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.