Κυλώνης: Ιδανικός αντίπαλος για να σκοράρει

Θανάσης Κυλώνης02 Οκτωβρίου 2021

Πολλά και άκρως ενδιαφέροντα είδαμε μεσοβδόμαδα στο Champions League, αλλά το ΣΚ που έχουμε μπροστά μας είναι γεμάτο ντέρμπι σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική (Ρίβερ-Μπόκα), οπότε χώρος και χρόνος δεν υπάρχει για να σταθούμε παραπάνω…

Clasico έχουμε και στα μέρη μας, το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, όπου το σετ αποδόσεων σηκώνει κουβέντα. Το g/g στο 2.30+ είναι υπερβολικό, αυτό που κρατάω πιο ζεστά όμως είναι το g/g του 2.00+ στο Βόλο. Ο Αστέρας είναι η μοναδική ομάδα που ακόμα δεν έχει σκοράρει και με τις σημαντικές επιστροφές που θα έχει σήμερα, απέναντι στον… χύμα ΝΠΣ των 4/4 over, πολύ δύσκολα θα μείνει και πάλι «άσφαιρος». Δεδομένες οι επιθετικές αρετές των γηπεδούχων, ματς που… ξεκινά από 1-1.

Στην Ιταλία, έχουμε Τορίνο-Γιουβέντους. Αν η Γιούβε δεν έπαιρνε τα πάνω της με το 1-0 επί της Τσέλσι, θα σκεφτόμουν σοβαρά την κόντρα της, εφόσον η Τόρο είναι βελτιωμένη φέτος. Πρώτη επιλογή το g/g.

Στη Γαλλία έχουμε το γειτονικό ντέρμπι μίσους, Σεντ Ετιέν-Λυών. Οι «στεφανουά» αγνοούν τη νίκη, αλλά σε τέτοια ντέρμπι η φόρμα και η βαθμολογία σπάνια παίζει ρόλο. Χαμηλό το 1.75 στο διπλό, ειδικά απ’ την στιγμή που η Λυών έπαιζε Πέμπτη έχοντας πολλούς τραυματίες και αμφίβολους. Προτιμώ τις νίκες των Νις και Παρί συνδυαστικά με γκολ. Η Νις είναι πολύ δυνατή φέτος έχοντας προσθέσει και τον παικταρά Ντελόρ στην επίθεσή της, η Μπρεστ εξαιρετικά ευάλωτη αμυντικά, ο άσος μαζί με over πάει στο 2.25.

Η Παρί πάει για το 9/9 έχοντας σούπερ ψυχολογία μετά το 2-0 επί της Σίτι και το πρώτο γκολ του Μέσι, ενώ είχε και 2 μέρες παραπάνω για ξεκούραση από τη Ρεν, που έπαιζε Πέμπτη στην Ολλανδία. Πολύ πιθανό να σκοράρει και η ποιοτική-φορμαρισμένη Ρεν, το διπλό με g/g πάει στο 3.00+.

Κρατάω μια επιλογή και από τη Β’ Γαλλίας, το διπλό της πρωτοπόρου Τουλούζ μαζί με over 1,5 στο 2.20. Ψάχνει μια αντίδραση μετά το 2-3 από την Καέν τη Δευτέρα και η μετριότατη Αμιάν, που έχει 3 τιμωρημένους, φαντάζει ιδανικός αντίπαλος για να ξεσπάσει η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Στην Αγγλία, ξεχωρίζει το Λίβερπουλ-Σίτι, στοιχηματικά πάντως δεν έχει να δώσει πολλά, αφού το σετ είναι μοιρασμένο σωστά και τα γκολ πληρώνουν λίγο. Το πρόγραμμα ανοίγει νωρίς σήμερα στο «Ολντ Τράφορντ». Αν επέστρεφαν Ριτσάρλισον και Κάλβερτ-Λιούιν στην επίθεση της Εβερτον θα πήγαινα στην κόντρα της Γιουνάιτεντ, αμφότεροι όμως παραμένουν εκτός. Όπως και να ‘χει, το 7άρι στο διπλό είναι υπερβολικό για Πρέμιερ Λιγκ, με τη Γιουνάιτεντ να έρχεται από δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη, όπου απειλήθηκε άμεσα με μια 3η κολλητή εντός έδρας ήττα από την ανώτερη Βιγιαρεάλ. Δεν θα βγάζει το φίδι από την τρύπα κάθε φορά ο 37χρονος πλέον Κριστιάνο. Κρατάω το δίφραγκο g/g.

Στην Ολλανδία, βάσει φόρμας αξία έχει το διπλό της Βίλεμ στο 4.50+. 5-1-0 το σερί της, κι όμως φαβορί είναι η Χέρακλες!

Και κλείνω με δυο πιθανές «βόμβες» από Σκωτία μεριά, όπου οι δύο «μεγάλοι» της Γλασκώβης είναι τουλάχιστον προς αποφυγήν. Σέλτικ και Ρέιντζερς έπαιζαν δύσκολα ματς την Πέμπτη, αμφότερες έχασαν, γενικώς δεν πατάνε καλά. Κι αν η αντίπαλος της Σέλτικ, η Αμπερντίν, σέρνεται φέτος, η Χιμπέρνιαν είναι αήττητη. Πλασματικές οι αποδόσεις και στα δύο ζευγάρια, υπάρχει αξία στην κόντρα έστω και με κάλυψη.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΕΒΕΡΤΟΝ G/G
AMIAN – ΤΟΥΛΟΥΖ 2&Over 1,5
ΒΟΛΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ G/G
ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΒΙΛΕΜ 2 DNB
ΝΙΣ – ΜΠΡΕΣΤ 1&Over

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΡΕΝ – ΠΑΡΙ Σ.Ζ. 2&G/G
ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΣΕΛΤΙΚ 1Χ
ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ Χ2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.