Κυλώνης: Γιορτάζει με γκολ το νέο ρεκόρ

Θανάσης Κυλώνης29 Σεπτεμβρίου 2021

Το διπλό της Σέριφ στο «Μπερναμπέου» είναι από καταβολής Τσάμπιονς Λιγκ η μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του θεσμού και απέδειξε για πολλοστή φορά ότι στο ποδόσφαιρο ΟΛΑ γίνονται κι ότι ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Στα της στήλης, πιάσαμε το πρώτο γκολ του Μέσι με τη φανέλα της Παρί, αλλά μάς χάλασε τον άσο της Μίλαν ο Τσουνέιτ Τσακίρ, που… ανακάλυψε κόκκινη κάρτα στον Κεσί της Μίλαν στο α’ ημίχρονο...

Ζευγάρι σαν το χθεσινό Παρί-Σίτι μπορεί να μην έχει το αποψινό μενού της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, υπάρχουν όμως παιχνίδια που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, στοιχηματικό και όχι μόνο…

To Γιουβέντους-Τσέλσι είναι το μεγάλο ματς της βραδιάς και θα ήταν πιο λαμπερό, αφενός αν υπήρχε ακόμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο ρόστερ της Γιούβε, αφετέρου αν δεν έλειπαν σήμερα και οι Ντιμπάλα, Μοράτα που τέθηκαν νοκ άουτ. Γι’ αυτό και ο άσος κινείται κοντά στο 4.00. Αυτή την στιγμή η Τσέλσι είναι σαφώς καλύτερη ομάδα, έχει πάντως κι αυτή απουσίες, Καντέ, Μάουντ, Πούλισικ έξω και αμφίβολος ο Ζορζίνιο. Αν ο Τούχελ δεν φοβηθεί το παιχνίδι, όπως το Σάββατο με την Σίτι, οι Λονδρέζοι πολύ πιθανόν να φύγουν με το τρίποντο από το Τορίνο, αλλά με απόδοση φαβορί στο διπλό δεν ψήνομαι.

Το άλλο μεγάλο ματς της βραδιάς είναι το Μπενφίκα-Μπαρσελόνα. Εδώ, δεν πολυστέκει να δίνεται φαβορί το διπλό, όταν η Μπάρσα στη μετά-Μέσι εποχή είναι… άλλη ομάδα, ειδικά με τις απουσίες που έχει στην επίθεση, κι όταν η Μπενφίκα έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά τη σεζόν. Κάτι με φρενάρει όμως, ούτε μ’ αυτό θ’ ασχοληθώ.

Για να μην το κουράζω το θέμα, δυο σκόρερ κράτησα μόνο από τα βραδινά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ένας είναι φυσικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με το anytime του κόντρα στη Βιγιαρεάλ να πληρώνει μέχρι και 1.85. Μια χαρά τιμή για τα δικά του στάνταρ κι όταν μιλάμε για εντός έδρας ματς, στο οποίο θα γίνει ο ρέκορντμαν συμμετοχών (178) στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας στην 2η θέση τον Κασίγιας. Εξτρα κίνητρο θα έχει, λοιπόν, και είναι δεδομένο πως μετά το χαμένο πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες κόντρα στην Αστον Βίλα το ΣΚ, από ‘δω και στο εξής ο Κριστιάνο θα στήνει την μπάλα στη βούλα.

Η άλλη επιλογή σκόρερ είναι ο Τόμας Μίλερ, στο ματς της Μπάγερν με τη Ντιναμό Κιέβου. Φορμαρισμένος, αν σκοράρει και σήμερα θα γίνει ο 8ος μόλις παίκτης στην ιστορία του θεσμού που φτάνει τα 50+ τέρματα ισοφαρίζοντας τον Ανρί! Δεν είναι και λίγο πράγμα για έναν παίκτη που δεν σου γεμίζει το μάτι, ωστόσο αποτελεί την επιτομή της ουσίας και της αποτελεσματικότητας.

Οσον αφορά στα αυριανά ματς, στο Γιουρόπα Λιγκ υπάρχουν δυο άσοι αουτσάιντερ με αξία. Η Αντβέρπ στο 3.80 και η Στουρμ στο 4.50, αμφότεροι σηκώνουν κάλυψη. Οι Βέλγοι έρχονται από 3 σερί νίκες με ισάριθμες ανατροπές, η Αϊντραχτ ακόμα δεν έχει σταυρώσει νίκη φέτος, κι όμως δίνεται φαβορί λόγω Γερμανίας. Σε φουλ φόρμα και η Στουρμ στην Αυστρία, σε αντίθεση με την PSV που κάνει κοιλιά, δεν είναι για 1.65 το διπλό της αυτή την εποχή.

Στο Κόνφερενς Λιγκ, μόνο στα γκολ προκύπτουν αξιόλογες επιλογές. Πιθανά over και g/g σε ικανοποιητικές αποδόσεις, το Ζόρια-Ρόμα και το Φέγενορντ-Σλάβια Πράγας, όλες τους ομάδες που αρέσκονται στα μεγάλα σκορ.

Καλή τύχη στις επιλογές σας, θα τα πούμε και το βράδυ στο Web TV του Betshow, 21.45-00.00 μαζί με Νίκο Κουλιανό…

ΔΥΑΔΑ ΣΚΟΡΕΡ
ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Anytime Κριστιάνο Ρονάλντο
ΜΠΑΓΕΡΝ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ Anytime Τόμας Μίλερ

ΑΣΟΙ ΜΕ ΑΞΙΑ
ΑΝΤΒΕΡΠ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ 1 DNB
ΣΤΟΥΡΜ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ 1Χ

ΔΥΑΔΑ ΓΚΟΛ
ΖΟΡΙΑ – ΡΟΜΑ G/G & Over
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ G/G & Over

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.