Κυλώνης: Εξτρα κίνητρο για Λουκάκου, Ιταλούς και Βραζιλιάνους

Θανάσης Κυλώνης05 Σεπτεμβρίου 2021

Ξεκινώ από το παιχνίδι της Εθνικής μας στο Κόσοβο, όπου η πιο… safe επιλογή δείχνει το g/g που είναι και καλοπληρωμένο (2.05+). Οι Κοσοβάροι έχουν ποιότητα μπροστά, η δική μας ομάδα δεν βγάζει πλέον την αμυντική σιγουριά παλαιότερων ετών και οι σημαντικές απουσίες που έχουμε σε όλες τις γραμμές, με φρενάρει απ’ το να ποντάρω στο διπλό.

Κρατάω, όμως, το διπλό της Ιταλίας στην Ελβετία, απ’ την στιγμή που πληρώνει 2.00+. Δύσκολα θα κάνει δεύτερη κολλητή γκέλα μετά την εντός έδρας ισοπαλία της Τετάρτης με τη Βουλγαρία. Την Ελβετία την είδαμε στο φιλικό με την Εθνική μας. Αξιόλογη ομάδα, αλλά δεν είναι στο επίπεδο της πρωταθλήτριας Ευρώπης του Μαντσίνι και οι καίριες απουσίες των Σακίρι, Εμπολό, Τσάκα θα φανούν σίγουρα σ΄ ένα τέτοιο παιχνίδι.

Κράτησα και τον άσο του Βελγίου με την Τσεχία, συνδυαστικά με g/g στο 3.40. Οσο ταλέντο έχουν μπροστά οι Βέλγοι με Λουκάκου και σία, τόσο ευάλωτοι είναι πίσω. Ακόμα και στην Εσθονία, 2 γκολ δέχθηκαν μεσοβδόμαδα. Επιλογή και το anytime scorer Λουκάκου στο 1.80, με τον φορ της Τσέλσι να συμπληρώνει απόψε 100 συμμετοχές με το Βέλγιο.

Και κλείνω με το super clasico του λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου, το Βραζιλία-Αργεντινή. Αήττητες μέχρι τώρα στα προκριματικά του Μουντιάλ, η Βραζιλία ούτε βαθμό δεν έχει χάσει κάνοντας το 7/7. Δυο μήνες πέρασαν από τον μεταξύ τους τελικό στο Κόπα Αμέρικα όπου η παρέα του Μέσι πήρε το τρόπαιο (0-1), οι Βραζιλιάνοι σίγουρα θέλουν μια άτυπη ρεβάνς, έχουν όμως σημαντικές απουσίες σε όλες τις γραμμές (Αλισον, Τιάγκο Σίλβα, Φρεντ, Ριτσάρλισον, Φιρμίνο, Γκαμπριέλ Ζεσούς). Παρόντες Νεϊμάρ και Μέσι, κρατάω το g/g στο 2.00.

Καλή τύχη στα πονταρίσματά σας, τα λέμε και ραδιοφωνικά σε λίγο, 14:00-17:00 στο Metropolis 95,5…


ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΚΟΣΟΒΟ – ΕΛΛΑΔΑ G/G
ΕΛΒΕΤΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ 2
ΒΕΛΓΙΟ – ΤΣΕΧΙΑ 1 & G/G – Λουκάκου σκόρερ
ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ G/G

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.