Κυλώνης: Εβερτον και Μαρσέιγ το θέλουν πιο πολύ

Θανάσης Κυλώνης23 Απριλίου 2021

Η απόπειρα δημιουργίας μιας νέας κλειστής διοργάνωσης από 12 μεγάλους συλλόγους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έπεσε πολύ γρήγορα στο κενό - σε πρώτη φάση τουλάχιστον - ύστερα από τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν άμεσα από οπαδούς, παίκτες, προπονητές και επίσημους φορείς.

Η ομάδα που αντέδρασε πρώτη με επίσημη και ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση ήταν η Εβερτον. Απόψε, παίζει στο Λονδίνο με μια από τις ομάδες που πρωτοστάτησαν σ’ αυτό το «πραξικόπημα», την Αρσεναλ, και θα έχει μια πρώτη τάξεως ευκαιρία να την τιμωρήσει. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι με νίκη μπαίνει πολύ δυνατά στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου και με βάση το timing, το ρεπορτάζ, αλλά και τη φετινή της εκτός έδρας δυναμική της, έχοντας κερδίσει μεταξύ άλλων Λίβερπουλ, Τότεναμ και Λέστερ, φαντάζει αρκετά πιθανό να το πετύχει, σίγουρα πιο πιθανό απ’ ό,τι δείχνει το διπλό στο 4.00. Οι Λονδρέζοι είναι ψιλοαδιάφοροι στο πρωτάθλημα πλέον και το μυαλό τους βρίσκεται ήδη στον ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ με τη Βιγιαρεάλ, γι’ αυτό και ο Μικέλ Αρτέτα προφυλάσσει σήμερα τους δύο καλύτερους επιθετικούς του, Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ. Η Εβερτον με την επιστροφή του αρχισκόρερ Κάλβερτ Λιούιν και του στόπερ Γέρι Μίνα θα παραταχθεί πάνοπλη, υπάρχει αξία στην κόντρα του άσου. Και τα 25 χρόνια άλλωστε χωρίς διπλό στην Αρσεναλ είναι στατιστικό που χρήζει «διόρθωσης» όταν μιλάμε για μια παραδοσιακή δύναμη του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Στη Γαλλία, η Μαρσέιγ κυνηγά την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και σήμερα παίζει στη Ρεμς, μια ομάδα που ναι μεν δεν έχει κάποιον βαθμολογικό στόχο, αλλά δεν χάνει εδώ και 9 παιχνίδια (6 ισοπαλίες). Η ΟΜ με τον Σαμπαόλι στον πάγκο της μετρά 4/4 εντός έδρας νίκες, αλλά ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει διπλό, το να κάνει σεφτέ σήμερα πληρώνει 2.10. Παγέτ, Τοβέν και Μίλικ δίνουν κανονικά το παρών, επιστρέφει και ο βασικός στόπερ Αλβαρο, την ώρα που η Ρεμς έχει 2-3 καλές απουσίες.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΕΒΕΡΤΟΝ 2 DNB

ΡΕΜΣ – ΜΑΡΣΕΪΓ 2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.