Κυλώνης: Δυο combo και ένα Χ

Θανάσης Κυλώνης19 Ιουνίου 2021

Σήμερα ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική σε όλους τους ομίλους του Euro και από αύριο, Κυριακή, ξεκινά η 3η και τελευταία, όπου θα κριθούν τα πάντα. Το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει στη Βουδαπέστη, στην κατάμεστη «Πούσκας Αρένα», όπου η Ουγγαρία υποδέχεται το Νο1 φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, Γαλλία. 

Οι Μαγυάροι αδικούνται από το 0-3 της πρεμιέρας με την Πορτογαλία, όπου είχαν ακυρωθέν γκολ στο 0-0 και δέχθηκαν 3 τέρματα στο φινάλε του αγώνα, φάνηκε ωστόσο ότι είναι μια ομάδα που σ’ αυτόν τον «όμιλο του θανάτου», δεν μπορούν να διεκδικήσουν την πρόκριση.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές κέρδισαν στο ρελαντί τη Γερμανία στο Μόναχο, έχοντας ακυρωθέν γκολ και δοκάρι για ένα μεγαλύτερο σκορ, σήμερα θα κυνηγήσουν και τα γκολ, ώστε σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με την Πορτογαλία να υπερτερούν. Πολύ πιθανό ν’ ανοίξουν λογαριασμό και οι Εμπαπέ, Μπενζεμά (δεν έχει σκοράρει ποτέ σε EURO!), το διπλό με χάντικαπ -1 (1.90+) και μαζί με Οver 2,5 (2.00+) είναι ξεκάθαρες επιλογές.

Το Πορτογαλία-Γερμανία θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο, δεν είναι για 2.30 το διπλό ακόμα κι αν γίνεται στο Μόναχο, αφού τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Σάντος είναι σαφώς ανώτερη από τα «πάντσερ», που βρίσκονται σε φάση ανανέωσης, με την έλλειψη ενός φορ-γκολτζή να βγάζει… μάτια. 

Θα ρισκάρω στο 3.50 του Χ, αφού ο Σάντος δεν θα χαλαστεί με έναν βαθμό στο Μόναχο, ενώ και οι Γερμανοί δεν καταστρέφονται με την ισοπαλία έχοντας την Ουγγαρία στο Μόναχο τελευταία αγωνιστική. Είναι πολύ πιθανό άλλωστε απ’ αυτόν τον όμιλο να προκύψει και ο ένας από τους 4 καλύτερους 3ους που θα συνεχίσουν στους «16».

Στο Ισπανία-Πολωνία, περιμένω τους Ίβηρες βελτιωμένους συγκριτικά με το 0-0 κόντρα στη Σουηδία. Δύσκολο να γκελάρουν και πάλι εντός έδρας, ειδικά απέναντι στην Πολωνία που απογοήτευσε στην πρεμιέρα και είχε δείξει από τα φιλικά ακόμα ότι βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Δεν βλέπω πάντως εύκολη νίκη για τους «φούριας ρόχας» και μεγάλο σκορ, κρατάω τον άσο μαζί με under 3,5 στο 1.90+.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και καλό τριήμερο…

ΔΥΑΔΑ
ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ 2 & Over
ΙΣΠΑΝΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ 1 & Under 3,5

ΜΟΝΟ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ Χ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.