Κυλώνης: Δίκαιο φαβορί η Αλαβές

Θανάσης Κυλώνης06 Νοεμβρίου 2021

Αφήνοντας πίσω μας τα ευρωπαϊκά ματς του μεσοβδόμαδου κι ενόψει της νέας διακοπής που ακολουθεί για τις εθνικές ομάδες, έχουμε μπροστά μας ένα γεμάτο ΣΚ, όπου ξεχωρίζουν τρία μεγάλα τοπικά ντέρμπι. Σήμερα αυτό του Μάντσεστερ και αύριο σε Μιλάνο και Σεβίλλη.

Ξεκινώντας από τη μάχη του «Ολντ Τράφορντ», το σίγουρο είναι ότι το διπλό της Σίτι στο 1.75 δεν έχει καμία αξία. Τα ντέρμπι έχουν τους δικούς τους άγραφους νόμους και τέτοιες αποδόσεις απαγορεύονται για όποιον σέβεται τα λεφτά του. Ασε που η Γιουνάιτεντ ξαναπήρε τα πάνω της με το 0-3 στην Τότεναμ και το 2-2 στην Αταλάντα, έχοντας και πάλι λυτρωτή τον αειθαλή Κριστιάνο. Γενικώς το πρόγραμμα στην Πρέμιερ Λιγκ είναι άβολο.

Αβολο το πρόγραμμα στοιχηματικά και στη Γαλλία. Η Λιλ είναι διπρόσωπη φέτος, καλή στο Τσάμπιονς Λιγκ και κακή στο πρωτάθλημα. Η Παρί εξακολουθεί να μην πείθει, εντός συνόρων όμως κερδίζει. Και η… χύμα Μπορντό του Πέτκοβιτς, είναι αντίπαλος που προσφέρεται για αρκετά γκολ. Εστω και χωρίς τον ανέτοιμο Μέσι.

Βλέποντας συνολικά το πρόγραμμα σε όλη την Ευρώπη, νομίζω ότι ένα από τα καλύτερα βάσει απόδοσης φαβορί είναι ο άσος της Αλαβές στο 2.40. Πήρε 7 βαθμούς τις 3 τελευταίες αγωνιστικές αποσπώντας 1-1 και στο «Καμπ Νόου» το περασμένο ΣΚ, την ίδια ώρα η Λεβάντε εξακολουθεί να απογοητεύει παρά την πρόσφατη αλλαγή προπονητή, παραμένοντας η μοναδική ομάδα της Λα Λίγκα χωρίς νίκη ύστερα από 12 ματς. Εχει και απουσίες, έχει και κακή παράδοση στο «Μεντιθορόθα».

Σετ που κρύβει αξία έχουμε στην Αυστρία. Στο Αντμίρα-Ριντ, απορώ γιατί το διπλό πληρώνει 4.00+, όταν έχουμε να κάνουμε με δυο ισόβαθμες ομάδες, με την Αντμίρα να δυσκολεύεται εντός έδρας, και τη Ριντ να έρχεται από το 1-2 του κυπέλλου μέσα στη Στουρμ και το 2-2 κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ. Βοηθάει και το ρεπορτάζ με μπόλικες απουσίες για τους γηπεδούχους.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε, τα λέμε και ραδιοφωνικά το απόγευμα, 16:00-19:00 στο Metropolis 95,5…

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
ΑΝΤΜΙΡΑ – ΡΙΝΤ 2 DNB
ΑΛΑΒΕΣ – ΛΕΒΑΝΤΕ 1

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.