Κυλώνης: Δεν θα τους κάνουν χαλάστρα

Θανάσης Κυλώνης16 Μαΐου 2021

Νωρίς το μεσημέρι στην Ιταλία, ένα φαβορί που θα είναι μεγάλη έκπληξη αν σπάσει, είναι το διπλό της Νάπολι στην αδιάφορη πλέον Φιορεντίνα. Οι «παρτενοπέι» φορμαρίστηκαν την κατάλληλη στιγμή μοιράζοντας 5άρες και 4άρες και αν κάνουν το απόλυτο μέχρι το φινάλε βγαίνουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας εκτός τετράδας πιθανότατα τη Γιουβέντους. Στη Φλωρεντία η Γιούβε παραδοσιακά αποτελεί… κόκκινο πανί, κακά τα ψέματα, το διπλό δεν θα μπορούσε να πληρώνει παραπάνω από 1.50 προτελευταία αγωνιστική. Μαζί με over πάει στο 2.00+, η Νάπολι σκοράρει με μεγάλη ευχέρεια εσχάτως.

Προτελευταία αγωνιστική και στην Ισπανία, όπου εδώ που έφτασε το πράγμα, η Ατλέτικο πολύ δύσκολα θα χάσει ένα πρωτάθλημα που σίγουρα το αξίζει περισσότερο φέτος συγκριτικά με τις Ρεάλ και Μπαρσελόνα. Υποδέχεται σήμερα την αδιάφορη Οσασούνα, λογικό το 1.25 στον άσο, μαζί με under 3,5 λόγω… Σιμεόνε, πάει στο 1.80.

Προτελευταία αγωνιστική και στη Γαλλία, ταυτόχρονα όλα τα ματς απόψε. Η πρωτοπόρος Λιλ θέλει άλλους 4 πόντους για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, ό,τι κι αν κάνει η 2η Παρί. Πρώτο εμπόδιο η άνευ στόχων Σεντ Ετιέν, την οποία υπηρέτησε με μεγάλη επιτυχία για 8 χρόνια ο σημερινός προπονητής των «λιλουά», Κριστόφ Γκαλτιέ (φωτό), ενώ και ο νυν τεχνικός των «στεφανουά», Κλοντ Πιέλ, έχει σημαντικό παρελθόν στη Λιλ. Δύσκολα θα σπάσει ο άσος, αναμενόμενα χαμηλά στο 1.35+, μαζί με over ή g/g αποκτά αξία, καθώς η Σεντ Ετιέν είναι κομπλέ πλέον και σε καλή κατάσταση, συνεπώς μπορεί να συνεισφέρει σ’ ένα μεγάλο σκορ.

Σημείο με μονόπλευρο κίνητρο σε απόδοση αουτσάιντερ (2.80+), το διπλό της Μπρεστ που θέλει να ξενοιάζει με την παραμονή (τελευταία αγωνιστική παίζει με την Παρί) και πετυχαίνει τη Μονπελιέ άδεια από στόχους, δυνάμεις και ψυχολογία, μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της από την Παρί στα πέναλτι, στον ημιτελικό κυπέλλου μεσοβδόμαδα.

Προτελευταία αγωνιστική έχουμε και στα πλέι οφ της Αυστρίας. Η πρωταθλήτρια Ζάλτσμπουργκ παίζει στη Λίντσερ, η οποία κυνηγά την 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν κερδίσει, θα πάει τελευταία αγωνιστική στη Βιέννη να παίξει τα… ρέστα της απέναντι στη Ραπίντ. Στο 3.70 ο άσος, αξίζει το ρίσκο του, ενώ σηκώνει και κάλυψη.

ΔΥΝΑΤΗ ΤΡΙΑΔΑ
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΝΑΠΟΛΙ 2
ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ 1
ΛΙΛ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 1

ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ ΜΕ ΑΞΙΑ
ΛΙΝΤΣΕΡ – ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 1
ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΜΠΡΕΣΤ 2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.