Κυλώνης: Χωρίς τους ηγέτες τους Νορβηγοί και Ουαλοί

Θανάσης Κυλώνης08 Οκτωβρίου 2021

Δυο μεγάλα ματς είδαμε στους ημιτελικούς του Nations League, ειδικά το χθεσινό Βέλγιο-Γαλλία ήταν απόλαυση. Ακόμα περισσότερο για όσους είχαν ποντάρει στα καλοπληρωμένα g/g και over.

Από σήμερα στέφουμε το ενδιαφέρον μας στα προκριματικά του Μουντιάλ στην ευρωπαϊκή ζώνη. Το Τουρκία-Νορβηγία είναι το μεγαλύτερο ματς της βραδιάς και παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

 Αφενός λόγω του ντεμπούτου του πετυχημένου στις Ελπίδες της Γερμανίας Στέφαν Κουντς στον πάγκο των Τούρκων, αφετέρου λόγω των τεράστιων απουσιών του Χάαλαντ και του παρτενέρ του Σέρλοθ στην επίθεση των Νορβηγών.

 Μ’ αυτούς παρόντες, έχασαν 0-3 από την Τουρκία το Μάρτιο στη Μάλαγα. Στο 2.45 ο άσος, είναι επιλογή.

Κρίσιμο ματς και το Τσεχία-Ουαλία, με φόντο την 2η προνομιούχο θέση του ομίλου, αφού η πρωτιά είναι ήδη καπαρωμένη από τους Βέλγους. 

Τα κενά του αρχηγού Μπέιλ και των υπολοίπων βασικών είναι δυσαναπλήρωτα για τους Ουαλούς, οι οποίοι ούτως ή άλλως δεν φημίζονται για την ευχέρειά τους στο σκοράρισμα. 

Ευκαιρία νίκης για τους Τσέχους, που έχουν και την επιστροφή του Σικ στην επίθεση, ο άσος του 1.75 πάει στο 2.10 μαζί με under 3,5. Δε νομίζω να ξεφύγει το σκορ.

Και μια επιλογή από τη Γ’ Γαλλίας, το πιθανό βάσει στατιστικής over (2.00) στο Σολέ-Ορλεάν, δυο ομάδες που ανοίγουν τα σκορ τους συχνά-πυκνά. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε, τα λέμε και το απόγευμα live (19.30), στο web tv total του Betshow…

ΤΡΙΑΔΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΣΟΛΕ – ΟΡΛΕΑΝ Over
ΤΟΥΡΚΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ 1
ΤΣΕΧΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ 1 & Under 3,5

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.