Κυλώνης: Χωρίς Χ ακόμα ο Μουρίνιο

Θανάσης Κυλώνης17 Οκτωβρίου 2021

Η δράση σε όλη την Ευρώπη συνεχίζεται σήμερα, με το στοιχηματικό ενδιαφέρον να είναι μεγάλο. Επιλογές υπάρχουν για όλα τα γούστα, πάμε να τις δούμε…

Στη Γαλλία, Νις και Ρεν είναι δίκαια φαβορί κόντρα σε Τρουά και Μετς αντίστοιχα, αλλά τα διπλά τους πληρώνουν κάτω από 2.00. Κρατάω συνδυαστικά με over 1,5 (2.20) την ευρωπαία Ρεν, που θέλει να «χτίσει» πάνω στο 2-0 επί της Παρί πριν την διακοπή και πετυχαίνει τη Μετς αποδεκατισμένη.

Πιθανό Χ το «ντέρμπι του Ατλαντικού», το Μπορντό-Ναντ, πρώτο σημείο το Χ και στο Μονπελιέ-Λανς, όπου η 2η της βαθμολογίας Λανς κατηφορίζει στο νότο χωρίς τον οργανωτή της Κακουτά.

Πιθανός άσος σε καλή απόδοση (2.25), το Στρασβούργο. Δυνατό εντός έδρας, όλα τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, Αζόρκ-Γκαμεϊρό συνθέτουν ένα εξαιρετικό επιθετικό δίδυμο. Η Σεντ Ετιέν είναι από τα φαβορί για υποβιβασμό φέτος.

Στην Ιταλία, θα κυνηγήσω το πρώτο Χ του Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα, στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους. 9-0-2 ο μέχρι στιγμής απολογισμός του Πορτογάλου, η Γιούβε έχει έξω Ντιμπάλα-Μοράτα, στο 3.80+ το Χ αξίζει το ρίσκο του.

Στο Βέλγιο, τέλος, πιο μοιρασμένο θα έπρεπε να είναι το σετ στο Γάνδη-Εουπεν. Στην 14η θέση η Γάνδη, 1η (μέχρι χθες) η Εουπεν με εκτός έδρας ρεκόρ 4-1-0, κι όμως το διπλό πληρώνει 5.00+! Σηκώνει και κάλυψη φυσικά.

Περισσότερα στο Metropolis 95,5, 14.00-17.00…

ΓΑΛΛΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΜΕΤΣ – ΡΕΝ 2
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 1

ΜΟΝΑ
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΡΟΜΑ Χ
ΓΑΝΔΗ – ΕΟΥΠΕΝ 2 DNB

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.