Κυλώνης: Αξία σε Φράιμπουργκ και Εουπεν

Θανάσης Κυλώνης23 Οκτωβρίου 2021

Εξαιρετικό και από πλευράς θεάματος και στοιχηματικά κύλησε το Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα, ειδικά η Τετάρτη όπου κέρδισαν όλα τα φαβορί. Σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ η εικόνα δεν ήταν τόσο καλή, αναμενόμενο, καθώς εκεί έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια και σ’ αυτές τις περιπτώσεις, συνήθως χάνεται η… μπάλα.

Χαρακτηριστικό του ΣΚ που διανύουμε, τα μεγάλα ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη, ακόμα και στη Βραζιλία, όπου έχουμε ξημερώματα Κυριακής το clasico του Ρίο. «Φλου-Φλα», με κοινή έδρα το «Μαρακανά». 

Καλύτερη συνολικά η Φλαμένγκο, αλλά λίγο ο χαρακτήρας του τοπικού ντέρμπι, λίγο οι σημαντικές απουσίες που έχει (νοκ άουτ και ο αρχισκόρερ της Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα), λίγο η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια (εντός και εκτός συνόρων ελέω Λιμπερταδόρες), αλλά και η ρεβάνς-ημιτελικός κυπέλλου που ακολουθεί μεσοβδόμαδα (Πέμπτη ξημερώματα πήρε 2-2 στην Παραναένσε), προσδίδουν λογική και αξία στην κόντρα της. 

Στο 5.50 ο άσος της Φλουμινένσε που κέρδισε 0-1 στον α’ γύρο, θέλει και κάλυψη στο Χ βέβαια.

Στη Γαλλία, δίκαιο φαβορί στο 1.55 η Λιλ. Υποδέχεται τη μετριότατη Μπρεστ, που ακόμα δεν έχει κερδίσει φέτος. Θα κρατήσω τον άσο μαζί με no goal (2.60), καθώς την θεωρώ τον ιδανικό αντίπαλο για να τερματίσει το απόλυτο σερί των g/g που μετρά η Μπρεστ (17/17 από το πρώτο της φιλικό μέχρι σήμερα!). Η πρωταθλήτρια Γαλλίας κράτησε στο μηδέν και τη Σεβίλλη μεσοβδόμαδα, το έκανε φέτος και με τις Μαρσέιγ, Βόλφσμπουργκ, Παρί Σεν Ζερμέν. Ε, αν της βάλει γκολ η ουραγός, τί να πω;

Στη Ligue 2, αποδεκτό στο 2.30 το διπλό της πρωτοπόρου Τουλούζ στην προβληματική Παρί. Φάνηκε και στο 6-0 επί της Οσέρ ότι είναι μια κλάση πάνω απ’ όλες τις άλλες ομάδες της κατηγορίας, θα έχει μάλιστα και σημαντικές επιστροφές.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, θα ρισκάρω στο υψηλό (2.30) under της Τσέλσι με τη Νόριτς. Επαιξε Τετάρτη βράδυ χάνοντας με τραυματισμούς Λουκάκου και Βέρνερ, ξαναπαίζει σήμερα νωρίς το μεσημέρι, κόντρα στην ουραγό που σκοράρει μόνο με… αίτηση. Επί των ημερών του Τούχελ, η Τσέλσι σπάνια δέχεται γκολ.

Και δύο αουτσάιντερ με αξία, η Φράιμπουργκ (3.50) στη Γερμανία και η Εουπεν (4.20) στο Βέλγιο. Η πρώτη δεν είναι τυχαία 4η στη βαθμολογία και η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, η Βόλφσμπουργκ έχει ξεφουσκώσει για τα καλά κουβαλώντας και κούραση από το ματς στο Ζάλτσμπουργκ. Στο Εουπεν-Σε Ζιλουάζ έχουμε μάχη κορυφής ανάμεσα στις δύο ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, οι φιλοξενούμενοι είναι νεοφώτιστοι και το διπλό πληρώνει 1.75! Λάθος το σετ, 100%, ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος.

Καλή τύχη στις επιλογές σας, τα λέμε και ραδιοφωνικά το απόγευμα, 16:00-19:00 στο Metropolis 95,5…

ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3
ΤΣΕΛΣΙ – ΝΟΡΙΤΣ Under
ΠΑΡΙ – ΤΟΥΛΟΥΖ 2
ΛΙΛ – ΜΠΡΕΣΤ 1 & No Goal

MONA
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 2
ΕΟΥΠΕΝ – ΣΕΝ ΖΙΛΟΥΑΖ 1 DNB
ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ 1 DNB

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.