Κυλώνης: Ας της τα δώσει η Μίλαν

Θανάσης Κυλώνης23 Μαΐου 2021

Στην Πρέμιερ Λιγκ, μόνο η Ευρώπη παίζεται ακόμα, με την Τσέλσι και τη Λίβερπουλ να κρατάνε το Τσάμπιονς Λιγκ στα δικά τους πόδια, τη Γουέστ Χαμ να χρειάζεται ένα Χ για να σφραγίσει το Γιουρόπα Λιγκ και τις Τότεναμ, Εβερτον, Αρσεναλ να δίνουν τη δική τους μάχη για την 7η θέση που οδηγεί στο Κόνφερενς Λιγκ.

 Οι δυο ομάδες του Μάντσεστερ έχουν εξασφαλίσει ήδη την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και με τη Γιουνάιτεντ να παίζει την Τετάρτη τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, είναι σίγουρο το εκτεταμένο rotation από τον Σόλσκιερ. 

Δεν αποκλείεται το τεράστιο αήττητο εκτός έδρας σερί των «κόκκινων διαβόλων» να λάβει τέλος σήμερα, με το Νούνο Εσπίριτο Σάντο να θέλει μια μεγάλη νίκη στο τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της Γουλβς. 

Τελευταίο ματς και για τους Αγουέρο, Κέιν με τις φανέλες των Σίτι και Τότεναμ αντίστοιχα, το anytime τους πληρώνει πάνω από 2.00, μάλιστα ο Αγγλος φορ έχει και σούπερ παράδοση σκοραρίσματος με τη Λέστερ.

Στη Σέριε Α, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Αταλάντα-Μίλαν, όπου οι μπεργκαμάσκι έχοντας εξασφαλίσει ήδη το Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν σα μοναδικό κίνητρο την 2η θέση και επιπλέον λεφτά που θα τους δώσει ως μπόνους. 

Παίρνοντας ως δεδομένες τις νίκες των Νάπολι και Γιουβέντους επί των αδιάφορων Βερόνα και Μπολόνια αντίστοιχα, η Μίλαν μόνο με διπλό θα επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ ύστερα από αρκετά χρόνια απουσίας.

 Θα ποντάρω στο διπλό του 2.60 έστω και χωρίς Ζλάταν, πιστεύω πως η Αταλάντα «άδειασε» μετά την απώλεια του κυπέλλου μεσοβδόμαδα και δεν το αποκλείω να θέλει μια εκδίκηση από τη Γιούβε για το «χειρουργείο» του τελικού. 

Στην τελική, ας της δώσει η Μίλαν το πριμ της 2ης θέσης. Αν παίξει στους ομίλους, θα εισπράξει πολλά παραπάνω.

Στη Γαλλία, η Λιλ κερδίζει την «αδιάφορη» Ανζέ και παίρνει τον τίτλο, αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα της Παρί που παίζει στην ενδιαφερόμενη Μπρεστ.

 Οι Παριζιάνοι απειλούνται από τη Μονακό και για την 2η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

 Εφόσον κερδίσουν στη Βρετάνη, τότε το Στρασβούργο-Λοριάν είναι ο ορισμός της βολικής ισοπαλίας, αφού με έναν βαθμό σώζονται χέρι-χέρι. 

Γι’ αυτό και το Χ πληρώνει λίγο πάνω από 2.00, προτιμώ το Χ/Χ στο 3.00. Τελευταίο ματς και για τον Μέμφις Ντεπάι με τη φανέλα της Λυών κόντρα στην αδιάφορη Νις, το anytime του Ολλανδού κινείται στο 1.65.

ΣΗΜΕΙΑ
ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΜΙΛΑΝ 2
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΛΟΡΙΑΝ Χ ημίχρονο/Χ τελικό

ΣΚΟΡΕΡ
Κέιν – Αγουέρο - Ντεπάι

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.