Κυλώνης: Αουτσάιντερ που αξίζουν!

Θανάσης Κυλώνης24 Απριλίου 2021

Η σημερινή στήλη θα έχει αφετηρία την Αγγλία, αφού εκεί ήταν το επίκεντρο των αντιδράσεων που ξέσπασαν μετά το «πραξικόπημα» που επιχείρησαν οι Big-6 της Πρέμιερ Λιγκ μαζί με τους 3 «μεγάλους» της Ισπανίας και της Ιταλίας, μια κίνηση που φαίνεται να έχει και στοιχηματικό αντίκτυπο.

Η Λίβερπουλ γκέλαρε Δευτέρα βράδυ με τη Λιντς, η Τσέλσι την Τρίτη με τη Μπράιτον εντός έδρας και οι δυο ομάδες του Μιλάνου την Τετάρτη, με τη Μίλαν μάλιστα να χάνει από την Σασουόλο. Την Τσέλσι σκέφτομαι να την κοντράρω και σήμερα στο λονδρέζικο ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ, ένα εξάποντο στο κυνήγι της 4άδας, που έρχεται για τους «μπλε» λίγες μέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Η Γουέστ Χαμ του Μόγες δεν χαρίζει… κάστανα φέτος, στο 4.60+ ο άσος έχει αξία και σηκώνει κάλυψη.

Στη Β’ Γαλλίας αξίζει το ρίσκο στο διπλό της Καέν (4.00+), μια ομάδα που βρέθηκε χωρίς να το καταλάβει να κινδυνεύει με υποβιβασμό, παρά το βαρύ της όνομα για τα δεδομένα της κατηγορίας. Στις 3 τελευταίες αγωνιστικές αντιμετωπίζει Οσέρ, Τουλούζ και Κλερμόν, ομάδες κορυφής που κυνηγάνε την άνοδο, συνεπώς η νίκη απόψε επί της αδιάφορης βαθμολογικά Σοσό είναι μονόδρομος, αφού η Δουνκέρκη που βρίσκεται σε απόσταση βολής έχει κι ένα ματς λιγότερο.

Παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο και υψηλή απόδοση στον ενδιαφερόμενο έχουμε και στην Ισπανία σήμερα, στο Ελτσε-Λεβάντε, με τον άσο αουτσάιντερ του 2.75. Αήττητη εντός έδρας από τον Γενάρη, κέρδισε πρόσφατα την Σεβίλλη και πήρε ισοπαλίες από τις ισχυρές Μπέτις και Βιγιαρεάλ, η Λεβάντε δείχνει να έχει φύγει ήδη… διακοπές, μετρώντας 5 ήττες στα 7 τελευταία παιχνίδια.

ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3
ΕΛΤΣΕ – ΛΕΒΑΝΤΕ 1
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ 1 DNB
ΣΟΣΟ – ΚΑΕΝ 2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.