Κτίζοντας ένα καλύτερο παρελθόν, μια μέρα οι Έλληνες θα φωνάξουν «Stop The Steal»

Αλέξανδρος Τσίγγος05 Ιανουαρίου 2021

Ο Όμηρος είναι Σεξιστής, η κυβέρνηση έχει τον πρώτο δηλωμένο γκέι στέλεχος, ο Biden υπηρετεί την Παγκοσμιοποίηση και την Κίνα, οι Αχυράνθρωποι Πολιτικής και Τύπου στις δόξες τους και όλα τα ενώνει ένας Covid.

Τρομοκρατημένη αριστερά και Δημοκρατικοί ενόψει της συγκέντρωσης των ψηφοφόρων του Τράμπ

Αν πράματι συγκεντρωθούν εκατομμύρια πολίτες από όλη την Αμερική στην Ουάσιγκτον, στις 6 Ιανουαρίου, θα αποτελεί το σπουδαιότερο ιστορικό γεγονός μετά την Αμερικανικό Εμφύλιο.

Εφημερίδες και Τύπος που εδώ και τέσσερα χρόνια, από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την προεδρία, λοιδορούν, συκοφαντούν, μειώνουν με κάθε τρόπο τον πρόεδρο Trump, έχουν πανικοβληθεί από την πιθανότητα επιτυχίας του εγχειρήματος. Κυριολεκτικά κτίστηκαν καριέρες πάνω σε αυτό.

Τα αεροπορικά εισιτήρια από κάθε σημείο της Αμερικής για πτήσεις προς Ουάσιγκτον έχουν εδώ και μέρες εξαντληθεί.

Η τελευταία προσπάθεια τους, με το να δώσουν στην δημοσιότητα μια μονταρισμένη συνομιλία του με τον Γραμματέα της Πολιτείας της Τζόρτζια για να τον κατηγορήσουν για κατάχρηση εξουσίας, όπως αναφέραμε στο προηγούμενο άρθρο μας.

Ο Ελληνικός τύπος, ένας αχυράνθρωπος του διεθνή ελεγχόμενου τύπου, αναμεταδίδει ότι του δώσουν να διαβάσει. Το ίδιο και η Ελληνική κυβέρνηση κακόφωνη, πράττει ανάλογα, αντιγράφοντας την Αμερικανική ιδεοληπτική «αριστερά» με το Identity Policy του επόμενου (;) προέδρου των ΗΠΑ Biden. Ο κύριος Biden, ένας ακόμα αχυράνθρωπος (βλ. απόσπασμα από την συνέντευξη του στο CNN που στην ερώτηση τι θα πράξετε αν διαφωνήσετε με την αντιπρόεδρο Καμίλα Χάρις, απαντάει ότι έχω συνεννοηθεί με τον Μπάρακ (Ομπάμα), ότι θα επινοήσω κάποια ασθένεια και θα παραιτηθώ!)

Ο Ελληνικός τύπος και η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση, συντάσσεται με τα ίδια ιδεολογήματα που εξορίζουν τον Όμηρο από τα Αμερικανικά σχολεία και Πανεπιστήμια ως σεξιστή!

Μη νομίζεται ότι είναι δύο άσχετα μεταξύ τους πράγματα.

Αποτελούν πτυχές της ίδιας πολιτικής.

Της «Κτίστε ένα παρελθόν καλύτερο – build back better – www.buildbackbetter.gov που είναι το επίσημο site του Biden για την μετάβαση στην καινούργια κυβέρνηση. Όπως και το www.antifa.com των γνωστών Αμερικανών συντρόφων των Ελλήνων Αντιεξουσιαστών, που κάνανε την γης μαδιάμ στην Αμερική για μήνες, καίγοντας και λεηλατώντας τις πόλεις της, και που καταλήγει στον κύριο Joe Biden πάλι.

Δε σου κάνει εντύπωση φίλε αναγνώστη όλη αυτή η συμμαχία, που χρηματοδοτείται από τον Σόρος και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας και περιλαμβάνει ότι πιο εφιαλτικό μέλλον τον άνθρωπο και την ελευθερία, με τον μετανθρωπισμό και την παγκοσμιοποίηση;

Το «Κτίσε ένα καλύτερο Παρελθόν» έχει την έννοια της αναθεώρησης της ιστορίας σε βαθμό της πλήρης παραμόρφωσης της, που στην Ελλάδα το ζούμε μέσα από την κατάργηση των Εθνικών γιορτών, του Εθνικού ύμνου, το ότι επι Τουρκοκρατίας (Μουσουλμανοκρατίας), ζούσαμε καλύτερα και ήμασταν αχάριστοι που ξεσηκωθήκαμε, γιατί οι Τούρκοι είναι αδέλφια μας, η όπως λέει η σπουδαία Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Εθνικοκεντρισμός οδηγεί στην ανελευθερία!!!

Για αυτό. τα 75.000.000 ψηφοφόρων του προέδρου Trump, δεν είναι διατεθειμένα να υποκύψουν στην φτωχοποίηση που επιβάλουν οι δυνάμεις της Παγκοσμιοποίησης, ούτε και στην αλλαγή του Αμερικανικού συντάγματος που θέλουν να επιβάλουν οι ίδιες δυνάμεις, ούτε στην κατάληψη της κοινωνίας και της οικονομίας τους από την Κίνα, που πάλι οι ίδιες δυνάμεις θέλουν να επιβάλουν, ούτε και την Πολιτική Ορθότητα, Μετανθρωπισμό (η ένωση ανθρώπου και ρομποτ), και δυναμικά θα διεκδικήσουν στις 6 Ιανουαρίου, να μην μεταβιβαστεί η εξουσία σε έναν αχυράνθρωπο των Κινέζων.

«Τι θα πράξετε αν διαφωνήσετε με την αντιπρόεδρο Καμίλα Χάρις, απαντάει ότι έχω συνεννοηθεί με τον Μπάρακ (Ομπάμα), ότι θα επινοήσω κάποια ασθένεια και θα παραιτηθώ!»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.