Ξέμεινε από ενέργεια και ιδέες, έχασε την ευκαιρία

Χρύσανθος Δοβλέτογλου30 Σεπτεμβρίου 2021

Η ενέργεια που ξόδεψε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ του κόστισε σήμερα (30/9) κόντρα στην Σλόβαν, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Conference League. Ο Δικέφαλος προηγήθηκε στο 9' με τον Άκπομ, ισοφαρίστηκε πέντε λεπτά αργότερα από τον Γκριν και μέχρι το φινάλε του ματς δεν κατάφερε να ξαναπάρει το προβάδισμα, μένοντας στο 1-1 που τον αφήνει στη 2η θέση του ομίλου.


Δύο γκολ σε πέντε λεπτά


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να... ψάχνονται στον αγωνιστικό χώρο. Πήραν, όμως, για τα καλά μπρος μετά το 9' και πέτυχαν από ένα γκολ σε πέντε λεπτά. Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Τέιλορ βρήκε με σέντρα ακριβείας το κεφάλι του Άκπομ και ο Βρετανός φορ έστειλε την μπάλα στη γωνία της αντίπαλης εστίας, γράφοντας το 1-0. Στο 14', ωστόσο, η Σλόβαν ισοφάρισε. Ο Χέντι κέρδισε τον Μιχάι στον αέρα και σούταρε, ο Πασχαλάκης απέκρουσε εντυπωσιακά και ο Γκριν στην επαναφορά με δυνατό χτύπημα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.


Μεγάλη απόκρουση του Πασχαλάκη λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους


Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο και στο 16' σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία. Ο Ζίβκοβιτς πάσαρε στον Σβαμπ στην καρδιά της περιοχής, ο Αυστριακός βρήκε χώρο, σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε μόλις πάνω από την εστία. Το ματς σίγησε στα επόμενα λεπτά, για να έρθει ο Άκπομ στο 33' με ατομική προσπάθεια και σουτ από το ύψος της περιοχής να απειλήσει την Σλόβαν. Ακολούθησε στο 37' κούρσα και σουτ του Γκριν που σταμάτησε με τις γροθιές ο Πασχαλάκης και στο 45' οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 1-2. Ο Ντράζιτς πέρασε τον Μιχάι μέσα στην περιοχή, σούταρε απέναντι από τον Πασχαλάκη, όμως, ο Έλληνας γκολκίπερ είχε και πάλι την λύση.


Λίγα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο


Το δεύτερο μέρος άρχισε με δυνατό σουτ του Σίντκλεϊ στο 47' που, όμως, δεν βρήκε στόχο και στο 54' ο Ζίβκοβιτς προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος με σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα. Στο 58' ο Ραζβάν Λουτσέσκου πέρασε στο γήπεδο τον MVP του αγώνα με την ΑΕΚ, τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, με στόχο ο ΠΑΟΚ να ξανακερδίσει τα μέτρα που είχε χάσει στο γήπεδο.

Ο Δικέφαλος δυσκολευόταν να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και το έκανε στο 72' με μία έμπνευση του Μπίσεσβαρ. Ο Σουριναμέζος έβγαλε τετ α τετ τον Μιτρίτσα, αλλά σε πλάγια θέση, και ο Ρουμάνος δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 75' ο Κούρτιτς δοκίμασε το πόδι του, όμως, ο γκολκίπερ της Σλόβαν μπλόκαρε σταθερά. Στο 79' σουτ του Ζμρχαλ κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.


Στο 84' ο ΠΑΟΚ κινδύνευσε όταν μετά από λάθος ο Τσάβριτς έβγαλε τετ α τετ τον Μραζ, αλλά ο Κωνσταντέλιας τον έκοψε τελευταία στιγμή και ο Πασχαλάκης μπλόκαρε, σε ένα σημείο που το ματς κρεμόταν σε μία κλωστή. Ένα σουτ του Βιεϊρίνια από πολύ μακριά στο 88' ήταν εντελώς άστοχο και στο 90' σουτ του Κωνσταντέλια είχε την ίδια τύχη, στην τελευταία όπως αποδείχθηκε φάση του αγώνα.


MVP


Ο Τέιλορ ήταν από τους πιο κινητικούς παίκτες του ΠΑΟΚ, βοήθησε πολύ επιθετικά και αποτέλεσε μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα της Σλόβαν. Έχει στο ενεργητικό του την ασίστ του στο γκολ του Άκπομ.


ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ


Ο Πορτογάλος Πινέιρο πέρασε απαρατήρητος. Πήρε σωστές αποφάσεις στον πειθαρχικό έλεγχο, ενώ δεν είχε να αντιμετωπίσει κάποια δύσκολη φάση.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΠΑΟΚ:
Πασχαλάκης - Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ (68' Βιεϊρίνια) - Σβαμπ (68' Κούρτιτς), Εσίτι, Αουγκούστο (58' Μπίσεσβαρ) - Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα (74' Κωνσταντέλιας), Άκπομ (74' Σφιντέρσκι)


Σλόβαν Μπρατισλάβας: Τσόβαν - Μεντβέντεφ (83' Αμπένα), Κασία, Μποζίκοφ, Πάουτσεκ - Ντράζιτς (70' Σμρχαλ), Ντε Καμπς (33' Άγκμπο), Κανκάβα, Γκριν (82' Τσάβριτς) - Αντλέρ (70' Μραζ), Χέντι


Το live του αγώνα

Την δεύτερη νίκη τους στους ομίλους ψάχνει ο Δικέφαλος

* Λόγω τεχνικού προβλήματα το live θα συνεχιστεί από εδώ, πατάτε F5 για τη συνεχή ενημέρωσή σας για την εξέλιξη του αγώνα

90+ Κίτρινη στον Μραζ

90' Σουτ του Κωνσταντέλια, η μπάλα πάνω από την εστία

88' Σουτ του Βιεϊρίνια, τελείως άστοχο

86' Κίτρινη στον Χέντι

84' Ευκαιρία για την Σλόβαν. Γλιστράει ο Μιχαηλίδης, τετ α τετ ο Μραζ, ο Πασχαλάκης αποκρούει με την βοήθεια του Κωνσταντέλια

Αλλαγές για την Σλόβαν. 82' Τσάβριτς αντί Γκριν, 83' Αμπένα αντί Μεντβέντεφ

79' Σουτ του Ζμρχαλ, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων

75' Σουτ του Κούρτιτς, στην αγκαλιά του αντίπαλου γκολκίπερ

74' Αλλαγές για τον ΠΑΟΚ. Κωνσταντέλιας αντί Μιτρίτσα, Σφιντέρσκι αντί Άκπομ

70' Αλλαγές για την Σλόβαν. Σμρχαλ αντί Ντράζιτς, Μραζ αντί Αντλέρ

68' Αλλαγές για τον ΠΑΟΚ. Βιεϊρίνια αντί Σίντκλεϊ, Κούρτιτς αντί Σβαμπ

67' Κίτρινη στον Μιτρίτσα

67' Ο ΠΑΟΚ αρχίζει να ξαναανεβαίνει

64' Ο Βιεϊρίνια ετοιμάζεται να μπει στο γήπεδο

58' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Μπίσεσβαρ αντί Αουγκούστο

56' Στο έδαφος ο Αουγκούστο, δείχνει να πονάει

54' Σουτ του Ζίβκοβιτς μέσα από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει

47' Δυνατό σουτ του Σίντκλεϊ, η μπάλα ψηλά

Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο

Ο ΠΑΟΚ είχε καλά αλλά και κενά διαστήματα και προβλήματα στο κέντρο της άμυνας, κυρίως, με τον Μιχάι

Λήξη ημιχρόνου



45' Μεγάλη ευκαιρία για την Σλόβαν. Ο Ντράζιτς περνάει τον Μιχάι, σουτάρει απέναντι από τον Πασχαλάκη, μεγάλη επέμβαση από τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ

43' Κίτρινη στον βοηθό του Λουτσέσκου, Κριστιάνο Μπάτσι

40' Κίτρινη στον Μεντβέντεφ

37' Κούρσα και σουτ του Γκριν, αποκρούει με υπερένταση ο Πασχαλάκης

14' ΓΚΟΛ για την Σλόβαν. Ο Χέντι νικάει στον αέρα τον Μιχάι, σουτάρει, αποκρούει εντυπωσιακά ο Πασχαλάκης, στην επαναφορά ο Γκριν σκοράρει

9' ΓΚΟΟΟΟΛ για τον ΠΑΟΚ. Σέντρα ακριβείας του Τέιλορ, κεφαλιά του Άκπομ, η μπάλα στη γωνία της εστίας

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.