Κρυωνάς: «Βρίθει ποιότητας η γενιά του ΠΑΟΚ» - Η άγνωστη ιστορία με τον προπονητή τερματοφυλάκων του Άρη

Metrosport Team17 Μαρτίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Κρυωνάς.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας Κ17 του ΠΑΟΚ που κατέκτησε χθες (16/03) το πρωτάθλημα της Superleague με αντίπαλο τον Άρη, μίλησε για την επιτυχία αυτή, το πρότζεκ ενός νεαρού ''νούμερο 1'' στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ ενώ αποκάλυψε και μία ιστορία με τον αντίστοιχο προπονητή τερματοφυλάκων του Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5: 

Αρχικά ανέφερε για τον ίδιο: «Είμαι 12 χρόνια στον ΠΑΟΚ, η φουρνιά η Κ17 του ΠΑΟΚ είναι μία γενιά που βρίθει ποιότητας και έχουμε δουλέψει μαζί για πολλά χρόνια και τους χαρακτηρίζει μία ομοιογένεια και αυτό φαίνεται και από το ότι πολλοί από αυτούς αποτελούν κομμάτι από την Εθνική ομάδα».

Για τη διαχείριση των τερματοφυλάκων: «Έχουμε τέσσερις τερματοφύλακες και πρόκειται για μία μεγάλη χρονιά και μέσα από φιλικά παιχνίδια και αγώνες πρωταθλήματος δίνουμε την ευκαιρία σε όσους δεν αγωνίζονται να δείξουν τις ικανότητες τους. Δεν πάμε στη διαδικασία να ‘’βαφτίσουμε’’ κάποιον βασικό, αλλά ο ανταγωνισμός αυτός κάνει καλό στα παιδιά».

Για το αν θα μπορούσε ένας νεαρός γκολκίπερ να αποτελεί το νούμερο ένα στην πρώτη ομάδα: «Θα ήταν ιδανικό για εμένα ένας τερματοφύλακας από τις ακαδημίες να βρεθεί νεαρός νούμερο ‘’1’’ στην μεγάλη ομάδα. Χρειάζεται χρόνος για να μπορεί μία ομάδα να απορροφήσει τους κραδασμούς που φέρνει η θέση του τερματοφύλακα, γιατί είναι μία δύσκολη θέση».

Για την ιστορία με τον αντίστοιχο προπονητή τερματοφυλάκων του Άρη: «Ο Γιώργος ο Λαφτσόγλου ήταν σπουδαστής μου σε ΙΕΚ προπονητικής, ο Γιώργος ήταν από αυτούς που ήθελαν να κάνουν αυτή τη δουλειά. Χάρηκα πολύ που τον είδα που εξελίχθηκε και έχουμε συνεργαστεί στη σχολή προπονητικής που έχω ανοίξει. Δεν μας χωρίζει κάτι και πρέπει μέσα από το δικό μας πόστο να δώσουμε μία διαφορετική προσέγγιση και πως δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.