Κρυωνάς: «Χαρά για εμάς είναι ότι δυο δικά μας παιδιά είναι στην πρώτη ομάδα και τέσσερα στη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team30 Μαΐου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο προπονητής των τερματοφυλάκων της Κ-17 του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Κρυωνάς, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του κάποια στιγμή να δει έναν γκολκίπερ των ακαδημιών να αγωνίζεται και να καθιερώνεται στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου.

''Γυρίσαμε από ένα τουρνουά στην Ολλανδία και πλέον ετοιμαζόμαστε για το Final-4. Στον ΠΑΟΚ είμαι τα τελευταία 13 χρόνια και θεωρώ όσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Μεγάλη χαρά για εμάς είναι ότι δυο δικά μας παιδιά είναι στην πρώτη ομάδα και τέσσερα στη δεύτερη ομάδα (ΠΑΟΚ Β΄). Ευχή μας είναι μια μέρα να δούμε ένα από αυτά τα παιδιά να αγωνίζεται και να καθιερώνεται στην μεγάλη ομάδα, είπε αρχικά και πρόσθεσε: 

''Διοργανώνω ένα καμπ τερματοφυλάκων τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ τα τελευταία οκτώ διατηρώ και μια ακαδημία τερματοφυλάκων. Όσον αφορά το καμπ τερματοφυλάκων πέρυσι το κάναμε στο Πήλιο και είχαμε συμμετοχή 80 παιδιών. Φέτος, επιλέξαμε και πάλι το Πήλιο και ευελπιστούμε να φτάσουμε ή να ξεπεράσουμε αυτό τον αριθμό. Θα ήθελα να σας πως ότι έχουμε και κορίτσια και έχω μείνει έκπληκτος από τι συναντώ τα τελευταία τρία χρόνια από το γυναικείο φύλο στη θέση του τερματοφύλακα''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.