Κρούση ΠΑΟΚ για Φεράρι, το ποστ του Αργεντίνου που δείχνει Τούμπα

Χάρης Δημαράς15 Ιανουαρίου 2021

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Νόριτς για τον Δημήτρη Γιαννούλη οδεύει προς ολοκλήρωση, όπως σας μετέφερε νωρίτερα το metrosport.gr και η Παρασκευή είναι η καθοριστική ημέρα ώστε οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια και ο Κατερινιώτης άσος να γίνει «καναρίνι». 

Ο Δικέφαλος παράλληλα «τρέχει» και το θέμα της αντικατάστασής του και ένας από τους βασικούς υποψήφιους είναι ο Φραν Φεράρι του Βόλου. Ο 28χρονος Αργεντίνος αριστερός οπισθοφύλακας έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσία του στο πρωτάθλημα και έχει πολλές πιθανότητες να φορέσει τα ασπρόμαυρα. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γίνει ήδη κρούση και υπάρχουν συζητήσεις για τη μετακόμισή του στην Τούμπα. Μάλιστα, υπάρχει η πληροφορία πως ο Νίκολας Μπουρντίσο, που είναι έτοιμος να αναλάβει την ομάδα της Θεσσαλίας εκπροσωπώντας επιχειρηματικό fund, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, πιθανότατα για επαφές και για το συγκεκριμένο θέμα. Το όνομα του Φεράρι πάντως δεν είναι το μοναδικό που έχει πέσει στο τραπέζι, καθώς συζητείται και η πιθανότητα επιστροφής του Κώστα Σταφυλίδη, χωρίς μέχρι τώρα να προκύπτει πάντως συγκεκριμένη πρόταση.  

Ποστ του Φεράρι στο instagram μάλλον επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ περί ΠΑΟΚ, καθώς ο Αργεντίνος αργά το βράδυ της Πέμπτης πόσταρε φωτογραφίες από την Τούμπα και τον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας από κάτω «στο τέλος, υπάρχει ανταμοιβή». Μάλιστα του απαντά ο νυν παίκτης του Δικεφάλου και πρώην του Βόλου, Αμρ Ουάρντα «habibi mou».

 Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.