Κρόος: «Θα αποσυρθώ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το μόνο που δεν ξέρω είναι το πότε»

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2022

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τόνι Κρόος δηλώνει πως θέλει να αποσυρθεί ενώ αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο, καθώς και στο παρελθόν έχει προχωρήσεις σε ανάλογες δηλώσεις. Αυτή τη φορά ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως στη διακοπή του Μουντιάλ θα αποφασίσει για το μέλλον της καριέρας του.

Ο 32χρονος Γερμανός μετά το το περασμένο Euro αποσύρθηκε από τα "πάντσερ" και πλέον αρχίζει να σκέφτεται πότε θα βάλει τέλος στη σπουδαία του καριέρα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την τελευταία αγωνιστική του Champions League με τη Σέλτικ ο Κρόος αναφέρθηκε στο μέλλον του.

«Μπορώ να παίζω και με τον γιο μου μέχρι τα 50. Αυτό που έλεγα πάντα και δεν πρόκειται να αλλάξει είναι ότι δεν θα πάω κάπου αλλού. Θα αποσυρθώ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το μόνο που δεν ξέρω είναι το πότε», τόνισε αρχικά ο Γερμανός.

Και πρόσθεσε: «Είναι αστείο που τόσοι άνθρωποι ξέρουν τι θα κάνω ενώ ούτε εγώ ο ίδιος δεν έχω αποφασίσει. Είμαι σε καλή κατάσταση σωματικά και τα πράγματα πηγαίνουν καλά στο γήπεδο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ήρεμος, δεν ξέρω τι θα γίνει, δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Στη διάρκεια της διακοπής για το Μουντιάλ θα σκεφτώ και βήμα-βήμα θα αποφασίσω τι θέλω να κάνω. Έχω μια πολύ ξεχωριστή σχέση με τη Ρεάλ εδώ και οκτώμισι χρόνια και είμαστε πολύ ήρεμοι, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Θα αποφασίσω μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου, το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα θα πάνε καλά».

Αξίζει να σημειώσουμε πως το συμβόλαιο του Τόνι Κρόος με τη Ρεάλ Μαδρίτης λήγει το καλοκαίρι του 2023 και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν γίνει συζητήσεις με την πλευρά των "μερένχες" για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.