Κρμέντσικ VS Μπράντον και τα σενάρια για τον Πόνσε

Metrosport Team01 Ιουνίου 2023

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης, Κώστας Πετρωτός

Η απόκτηση ενός επιθετικού εάν παραμείνει ο Μπράντον Τόμας σύμφωνα με την επιθυμία των Λουτσέσκου – Μπότο, ή δύο επιθετικών εάν ο Ισπανός τελικώς αποχωρήσει από την Τούμπα, αποτελεί την βασική προτεραιότητα. Στο προσκήνιο για την ενίσχυση της επίθεσης είναι ο 30χρονος Τσέχος Μίκαελ Κρμέντσικ που είναι ελεύθερος αφού ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με ομάδα από την Ινδονησία. 

Ο Κρμέντσικ μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό, έγραψε ότι αποχωρεί από την Ινδονησία και προανήγγειλε πως κάτι όμορφο και καινούργιο ξεκινά, χωρίς όμως να προσδιορίσει εάν εννοεί τον ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές εβδομάδες ο ατζέντης του Κρμέντσικ βρέθηκε στην Τούμπα και εκεί είχε επαφές με εκπροσώπους του ΠΑΟΚ. Επί της ουσίας, αυτό που προκύπτει ως πληροφορία, είναι πως η μία θέση στην επίθεση, “παίζεται” μεταξύ των Μπράντον και Κρμέντσικ. Ένας στους δύο, θα κερδίσει. Οποιος κι αν είναι αυτός, θα θεωρηθεί ως δεύτερος επιθετικός, πίσω από τον βασικό φορ που θα αποκτηθεί.

Ο Κρμέντσικ πρώτος στο γκάλοπ του Metropolis

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στο γκάλοπ που διενεργήθηκε χθες το μεσημέρι στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα”, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που συμμετείχαν ενεργά, ψήφισαν υπέρ της έλευσης του Κρμέντσικ από τον Δικέφαλο. Σε ποσοστό 75% οι φίλαθλοι προτίμησαν τον Τσέχο στράϊκερ αντί του Μπράντον Τόμας, τον οποίο στήριξε το 25% των συμμετεχόντων.

Εντωμεταξύ από την Ισπανία υπήρξαν δημοσιεύματα, τα οποία ενέπλεξαν το όνομα του Εζέκιελ Πόνσε με τον Δικέφαλο, υπογραμμίζοντας πως οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του 26χρονου Αργεντινού επιθετικού. Σύμφωνα λοιπόν με τους Ισπανούς, ο Εζέκιελ Πόνσε αποχωρεί από την Ισπανία για τον ΠΑΟΚ και -μάλιστα- ο Δικέφαλος είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του Αργεντινού.

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο Πόνσε είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Έλτσε μέχρι το καλοκαίρι του 2026, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 36 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει έξι γκολ και μια ασίστ. Ο 26χρονος επιθετικός έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα, παίζοντας για ένα χρόνο με τη φανέλα της ΑΕΚ. Πάντως από τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν πληροφορίες που να ενισχύουν το σενάριο Πόνσε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.