Κρμέντσικ: «Τρελάθηκα με τις ευκαιρίες, αλλά στην τρίτη μπήκε! - Δεν έχω δει πιο τρελούς οπαδούς»

Χάρης Δημαράς23 Μαΐου 2021

Ο χρυσός σκόρερ του ΠΑΟΚ στον τελικό, Μίχαελ Κρμέντσικ, μίλησε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στα τελευταία λεπτά του τελικού, το τέρμα του που χάρισε το τρόπαιο, τις χαμένες του ευκαιρίες, αλλά και την... τρέλα των οπαδών του Δικεφάλου. 

Αρχικά είπε:

«Τρελάθηκα όταν έχασα τις δυο ευκαιρίες! Αλλά στην τρίτη μου φάση στο ματς πέτυχα το γκολ και πιστεύω ότι έκανα χαρούμενους όλους μέσα στην ομάδα. Ήταν ένα γκολ αφιερωμένο στους φιλάθλους της ομάδας που σίγουρα το χάρηκαν και το χάρηκα πολύ και εγώ». 

Για την πάσα του Αντρίγια:

«Είναι πολύ καλό να συνεργάζομαι και να βρίσκομαι στο γήπεδο με έναν παίκτη όπως ο Ζίβκοβιτς. Αυτή η πάσα που μου έδωσε ήταν εξαιρετική, το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να σκοράρω. Έστειλα την μπάλα στην γωνία και μπήκε ένα πολύ ωραίο γκολ». 

Στο ερώτημα για το αν θα μείνει στον ΠΑΟΚ:

«Αυτή την ερώτηση πρέπει να την κάνετε περισσότερο τον μάνατζερ μου».

Το σχόλιό του για τις αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ:

«Με πήρε τηλέφωνο η γυναίκα μου και μου είπε πως πάνω από 100 άτομα πανηγύριζαν έξω από το σπίτι μου! Είναι μια ευκαιρία να το γιορτάσουμε όλοι αυτό το Κύπελλο. Το πρωί θα αναχωρήσω για την Τσεχία λόγω της κλήσης μου στην εθνική. Δεν έχω ξαναδεί τόσο φανατικούς και τρελούς οπαδούς στην καριέρα μου! Τους είδα στην τελευταία προπόνηση που ήρθαν στην Τούμπα και για μένα ήταν μια ξεχωριστή στιγμή η παρουσία τους. Μου αρέσει που είναι τόσο φανατικοί και είναι κάτι που δεν έχω συναντήσει όσα χρόνια παίζω ποδόσφαιρο».  

Για το που αφιερώνει το Κύπελλο: 

«Πριν από λίγες μέρες είχα πει ότι θα γυρίσω με το Κύπελλο στην Θεσσαλονίκη. Έτσι και έγινε, το Κύπελλο ήρθε στην Θεσσαλονίκη και δεν έμεινε εδώ στην Αθήνα. Αφιερώνω την κατάκτηση του τίτλου στους φιλάθλους μας».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.