Κρμέντσικ, Ολιβέιρα και η δήλωση του κόουτς της Σλάβια

Metrosport Team06 Ιουλίου 2021

Ρεπορτάζ: Γ. Καστάνης, Κ. Πετρωτός 

Ο ΠΑΟΚ θέλει άμεσα να κλείσει τον σέντερ φορ που θα ενισχύσει την επίθεση της ομάδας από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και τα δύο ονόματα που βρίσκονται στο προσκήνιο, είναι αυτά των Κρμέντσικ και Ολιβέιρα. Ο Τσέχος έχει πολύ μεγάλη απήχηση στον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο ίδιος δηλώνει πως θέλει να παίξει ξανά στον Δικέφαλο και οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Βεβαίως έχει συμβόλαιο με την Μπριζ που πρέπει να δώσει το ΟΚ, όμως το βασικό στην υπόθεση είναι πως ο παίκτης θέλει ΠΑΟΚ. Ξεκάθαρα.

Από την άλλη πλευρά, ο Δικέφαλος διατηρεί ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος εδώ και δέκα ημέρες εγείρει υψηλές απαιτήσεις και παρότι ελεύθερος, δεν έχει εκτιμήσει δεόντως την προσφορά του Κυπελλούχου Ελλάδας ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση, τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά, καθώς ο ΠΑΟΚ πριν αναχωρήσει με προορισμό την Ολλανδία, θέλει να έχει έναν ακόμη επιθετικό στο ρόστερ του.

Αναφορικά με τον Κρμέντσικ, πρέπει να αναφέρουμε πως οι Τσέχοι της Σλάβια Πράγας που μέχρι πριν από λίγες ημέρες θεωρούσαν σίγουρη τη μεταγραφή του, τώρα, διαπιστώνουν πως οι πιθανότητες έχουν περιοριστεί αισθητά.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός πως ο προπονητής της Σλάβια Πράγας, ο Γίντριχ Τρπισόφσκι παραδέχθηκε πως οι προοπτικές για να αποκτήσει η ομάδα του τον Κρμέντσικ από την Μπριζ, είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Στις δηλώσεις του ανέφερε τα εξής:

«Είμαστε σε επαφές, υπάρχει ενδιαφέρον. Φυσικά οι πιθανότητες μας είναι περιορισμένες αλλά οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη, κι αν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή θα είμαστε ικανοποιημένοι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.